Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Podprumerny pokus o komedii. Nektere vtipy nicmene pobavily, ale spis jsem se tesil, az film skonci. Pani Balzerova drzi film na shlednutelne urovni.

plakát

Desperado (1995) 

"Just in case.." kill me now for being f*cking original

plakát

La cara oculta (2011) 

Po slabším začátku, který jsem se snažil přetrpět jak to šlo, můžu říct, že se jednalo o skvělý film. Hodně scén se dalo odhadnout, jak dopadnou; nicméně celkový dojem byl velmi pozitivní. Jen škoda, že již zmíněný začátek filmu zachraňovaly vyzáblé modelky..

plakát

Apocalypto (2006) 

Perfektní úvod, dobrý průběh, slabší konec. Filmu uškodilo, že nebyl promyšlen do detailu, jinak by to mohl být trhák roku. Hodně drobností nesedělo a závěr při spatření Španělů působil, jako by Melovi došel papír na scénář.. Nicméně příjemně překvapen.

plakát

Most špiónů (2015) 

Pan Spielberg opět poměrně značnou mírou přikrášluje děj, ale nelze mu vytknout typické emocionálně podbarvené zakončení celého příběhu. T.Hanks zde dobře zapadá do role. Ve filmu nejsou dostatečně objasněny všechny události, přišlo mi tedy pak, že se spoléhá z velké části na náhodu. 3,5/5; spokojenost.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Příjemně překvapen. Spokojenost. Jsem si lakonicky vzpomněl na film Lord of War s Cagem. Filmu se po logistické/scénaristické stránce dá vytknout velmi mnoho, nicméně příběh má hlavu i patu, takže doporučuji.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Měli by zde již konečně udělat 10 hvezdiček na rating. 4 mi totiž přijdou moc a 3 málo. Soundtrack a Margot film zachránili, naopak některé scény mi skoro vytlačily slzy do očí (e.g. když Jared drží Margot v bázenku bublajícího nátěru). Takže ano, spokojenost, doporučuji.

plakát

Room (2015) 

Velmi spokojeny, film mohl být klidně o 15 min kratší, ale neztratil by na svém charakteru. Mnoho scén velmi zdařilých, kamera perfektní, hudba skvělě doplňuje dojemné scény. Doopravdy jsem byl jediný, kdo si myslel, že na nakonec z Jacka nebude Jackoline? Paní Emma okázala, že umí dělat filmy.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Bolku, to bylo strašné. 2 hvězdičky ti dávám jen proto, že jsi prvním dílem oslovil téměř celou českou populaci. Nemělo to šťavu, nápad, jiskru, příběh; obdivuji paní Havlovou, že našla odvahu v tomto filmu hrát. Nebyl jsem schopný se dodívat až do konce. A to se mi často nestává. Nevím, jestli jsem byl více rozrušený z diletantského zpracování scénáře a dialogů (vlastního monologu) anebo z představy, že celý film dává až přespřílišný důraz na chlast. Přeji nicméně hodně štěstí.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Pro mě vtipně zakončený film. Líbilo se mi to. Ben Kingsley opět nezklamal. Opravu jsem nečekal takové finální rozuzlení. Velmi u mě zabodovala hudba od Debney. Zasloužené 4*