Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Klíč (2005) 

Po dlouhé době pěkný horor, kde pouze neteče krev. Až do konce nebylo úplně jasné, jak to skončí. Na hlavní hrdinku se dalo dívat. Ponurá atmosféra mě nenechala usnout. Pro mě příjemné překvapení.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Prvotní pokus o film dle počítačové hry se příliš nepovedl, ale dalo se na to dívat. Tahle míchanice s několika zvraty je ubohý pokus o ztvárnění akčního hrdiny z jinak oblíbené hry. Kromě akce se na herce nedá moc dívat. Počítačové efekty při jízdě v autě jsou odfláknuté, kamera občas kouká jinam, než má a dialog hitmana je k smíchu. Proč nám předkládají tohle? Scénarista by v tomto případě měl přestat brát drogy a zamyslet se na tím, co dělá. Dle mého názoru vyhozené peníze v kině.

plakát

Vejška (2014) 

Dvojka Gymplu byla dle mého názoru slabší a méně humorná. Je zasazena více do reálného a syrového prostředí vysokoškoláků, i když často hnaná do extrému. Upřímě řečeno, bez Mádla a Krause byl film za moc nestál. Díky těmto dvěma postavám, které dokáží své role zahrát opravu realisticky, že jim to divák opravdu věří. Jejich hlášky mě baví a díky tomu má cenu si nafilm do kina zajít.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Připadá mi, že hlavní postava prostě ukazuje, jak žije nebo by chtěl žít ve skutečnosti. Nadávky, nehumorný vtipy, chlast a bývalá první dáma, která mi tam vůbec nesedí. V jedničce si člověk užil alespoň vtipné hlášky. Ve dvojce si člověk pamatuje pouze slovo "kurva" a to si opakuje stále dokola, že se na ten film vůbec díval. Bolek Polívka má určitě stále potenciál, ale jeho vyobrazení ožralýho, sprostýho milionáře prostě nedokáže zaujmout. Alespoň mě.

plakát

Gravitace (2013) 

Na film jsem se těšil, protože jednak mám rád Sandru Bullock a jednak filmy odehrávající se ve vesmíru. Ve filmu o v podstatě dvou hercích jsou vidět perfektní trikové záběry, uvěřitelná počítačová animace a téměř realistický děj. I když by se z příběhu určitě dalo dostat daloko více, byla posunuta hranice díla dál, než byla nastavena doposud existující tvorbou. Každopádně mi ve filmu vůbec nevadilo to, že Sandra měla kalhotky místo plenek, které mívají astronauti. Určitě doporučuji 3D, protože si člověk film více užije a některé záběry na zeměkouli jsou prostě úžasný žážitek. Na začátku filmu jsem nevěřil, že dva herci dokáží zaplácnout těch 91 minut filmu. Na konci jsem byl rád, že jich tam nebylo víc. Narušilo by to tu správnou atmosféru.

plakát

Ken Park (2002) odpad!

Dle komentářů jsem čekal opravdu zvrácený film, kde jsou samé úchylárny. Po zkouknutí vím, že vidět po druhé to rozhodně nemá cenu a byla to ztráta času. Ve filmu není nic podstatného a nenašel jsem více pozitiv, než pár hezkých odhalených holek. Nicméně film dějem divákovi nic nedá, naopak vezme čas a chuď na další filmy o americkejch teenagerech. Doufám, že se autor filmu poučí a nic podobného nám už předkládat nebude.