Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Nejcharizmatičtější chlapík pod sluncem, Pan herec a navíc neuvěřitelně sexy chlap.

Keanu Reeves

Vynikající herec mnoha tváří. Sympatický chlapík s podmanivým chlapeckým kukučem a velkým talentem.

Nicolas Cage

Má své dobré a špatné filmy. Herec mnoha tváří, co umí hrát, jen to občas maskuje účastí v podřadných filmech. Přesto všechno ho na plátně moc ráda vidím.

Jason Momoa

Krasavec, co moc nenamluví ani nenahraje. Nicméně kouká se na něj krásně. Za mlada vypadal jako buz.a, teď je super. Role v nichž hraje mu padnou na míru.

Zdeněk Junák

Pan herec s velmi podmanivým hlasem. Stálice brněnské divadelní scény. Můj favorit snad už od plenek.

Sylvester Stallone

Velmi dobrý herec, který se postupně vypracoval od jednopohledového zabijáka až k výrazovému herci se schopností udělat si legraci i sám ze sebe. Zraje jako víno a na rozdíl od mnohých kolegů z jeho nejslavnějšího období si i v novém miléniu našel svoje místo na slunci. Jeho postradatelní jsou už skoro nepostradatelní.

Tom Cruise

Skvělý herec, který rok od roku lépe vypadá a pořád překvapuje čím dál lepšími hereckými výkony. Jako akční hrdina patří k tomu nejlepšímu co Holywood nabízí. Stejně tak dobře umí hrát i charakterní a dramatické role. Jeho filmy jsou zárukou dobré zábavy, skvělé podívané a nadupaných akčních scén. Dříve nepatřil k mým favoritům, nicméně to se za posledních pár let změnilo. Je to frajer.

Jiří Dvořák

Od té doby, co jsem jej před mnoha lety viděla v Brně na divadle jako Romea v inscenaci Romeo a Julie jsem věděla, že z toho "hocha" něco bude. a měla jsem pravdu. Vynikající herec a pokud se dobře pamatuji, tak i velmi příjemný společník, který z postupem času vyzrál v opravdu velkého umělce a velmi fešného chlapíka. Radost vidět ho na divadle i ve filmu. Jako čert v Andělu páně se stane hodně dlouho nepřekonatelnou legendou.

Kevin Spacey

Geniální výrazový herec, co dokáže zahrát téměř jakouko-li roli a je v ní vždy výborný. Škoda, že k vůli jakési přiblblé kampani má stopku. Možná to není sympaťák roku, ale jako herec je nepřekonatelný. 

Samuel L. Jackson

Geniální herec, jenž může hrát v podstatě kohokoliv, nicméně nejlépe mu sednou drsňáci s proříznutou pusou a velkým srdcem. Má nesporné charisma, velký talent a na svůj věk je to celkem fešák.