Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (34)

plakát

Hra osudu (2011) (TV film) odpad!

Mně nesympatiční herci, hrozné herecké výkony, neskutečně laciné klišé, navíc doplněné fakticky špatnými částmi ze současnosti. Animace jsou strašné, ale to TV filmu nelze vyčítat (rozpočet). Kostýmy a lokace jsou naopak zpracovány docela dobře, díky čemuž jde výsledek trochu nahoru, celek to ale nezachrání. Český dabing navíc objevil nové dno. Dívejte se radši z okna. Je to lépe strávený čas a ušetříte na elektřině.

plakát

Samotáři (2000) 

Pekne divny film. Neco ve mne zanechal, a vubec nevim co. Je to takova zvlastni prehlidka ani deje, ani pouhejch obrazu. Chvili se clovek smeje, chvili nevi, jak to ma brat. Pekne divnej film.

plakát

Rande naslepo (2017) 

Paradni jizda, prijemni herci. Odsypa to a tak nejak hezky funguje. PS: nwvum jstli na to vidkm

plakát

Země pod vodou (2010) 

Jo, je to jen dokument, a v mnoha ohledech jde proste do extremu (nutnost pro laickou verejnost, kterou fakta moc nebavi), vyvoj globalniho klimatu uz ale ukazal, ze extremni zmeny mu zas takovy problemy nedelaj. Na dokumentu mi vazne vadila jen jedna vec: stejne jako vsichni ostatni pouziva vyrazy "kdyby se to stalo" misto "az se to stane". Asi vsechny studie se shoduji, ze narust o nekolik metru je strednedobe realny. Kdyby se puzivaly fraze "az se to stane", mel by dokument uplne jinou vahu.

plakát

Detektor (2008) (pořad) odpad!

Experiment Filadelfia: Jak Nikola Tesla vědce před provedením testu varoval, když byl už několik měsíců po smrti? Nebyla vlastně Teslova smrt jen kamufláží, aby po něm nešly německé tajné služby a nesnažily se ho přetáhnout na svou stranu, kdyby se experiment povedl? Asi nenajdu vhodný vulgarismus, kterým by šel tenhle pořad označit.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) odpad!

Tenhle hnůj budete mít problém dokoukat do konce. Jen pro otrlé či extrémně zoufalé :-D uf

plakát

Železný kříž (1977) 

Já nevím. Mám pocit, že tenhle film nefunguje úplně dobře v žádném ohledu. Některé bojové scény jsou impozantní a právě fakt, že tady je 90 % skutečně reálně natočeno bez počítačových efektů, z filmu může udělat zážitek. Průjezd sovětského tanku zdí továrny na mě zapůsobil. Stejně to ale nestačilo, zbytek je taková chaotická slepenina, film postrádá zajímavý motiv, scény jsou přeházené, děj jde dopředu tak, že nikdy nevíte, jestli už je četa zase někde jinde... Snad tím chtěl režisér zdůraznit právě absurditu války jako takové? Pokud ano, pak se mu to moc nepovedlo. Vážně nechápu, čím se právě tenhle snímek tak proslavil...

plakát

Vaříme s Mírou (2016) (pořad) 

"Je to levný, dobrý, nasytí to, a ještě vám zbyde na pivo!"

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Nikdy bych neřek, že se budu koukat na něco takovýho. A už nikdy bych neřekl, že se mi to ještě bude líbit.

plakát

Rusko: ztracené roky (1997) (seriál) 

Historie MIG: Moc pěkné archivní záběry, tím to ale hasne, zbytek je těžká bída. Už jen úvodní tvrzení, že "na počátku 30. let se ruská ekonomika začínala vzpamatovávat ze škod dvou válek" je sice na jednu stranu pravdivé, ale nějak opomíjí sérii hladomorů. Je vhodné zmínit, že kromě nejzákladnějších informací se z dokumentu nedozvíte vůbec nic. Špatynka.