Reklama

Reklama

Vaříme s Mírou

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Další svérázná cooking show z produkce internetové televize Stream.cz, která tvoří protipól snobskému vaření Roberta Mikluše z pořadu Luxus na talíři.

„To, že se můj pořad jmenuje Vaříme s Mírou, má dvojí důvod. Jednak budete vařit se mnou (já se totiž jmenuju Míra) a jednak budeme vařit opravdu s mírou. To znamená jednoduchý rychlý jídla, který by měly potěšit i vaše peněženky. Já vařim pro normální lidi za normální peníze, a ne nějaký designový miniporcičky pro milionáře. Vaření s Mírou se prostě vyplatí," říká o svém pořadu Roman Mrázik alias Míra Hejduk. (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Á, už to začíná vonět... Ne, to jsem já." Vaříme s Mírou je o něco jednodušší a lidovější parodie než Luxus na talíři, no ale ona si taky právě tu jednoduchost a lidovost bere na paškál, takže se není čemu divit. Utahuje si nejen z prostoduchých kuchyňských dobytků, kteří v zájmu podbízivé originality snědí cokoliv, ale i z lidí, kteří se jimi nechají inspirovat. A to je dobře. Obzvlášť tedy Mírův humor je tak rafinovaný, že se člověk opravdu cítí trapně, ačkoli se zároveň smíchy mlátí něčím do hlavy. "Je to rychlý, levný, děti se po tom utlučou a ještě vám zbyde na pívo." ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohohle je to, že je to parodie až příliš věrná, aneb odpadovitost připravovaných blafů přebíjí ironii. Vážně, je to dobře natočený, ale koukat na to prostě bolí, přestože se opravdu jedná o geniální nápodobu úchyláren z provenience aláLáďahruška. Mimochodem, Otec, syn a Duch svatý jsou pasé, tady vládne Kečup, Gothaj a Zmraženej knedlík! ()

Reklama

Maxusz 

všechny recenze uživatele

Lepší instantní a odpočinkový humor u nás nenajdete, poslední série (Volíme s Mírou) je vůbec nejlepší. Přesahy do společenského dění (nohavice - chtěl jsem je udat vs. Nohavica, jeho spolupráce s StB a podpora Okamury, láhev od okurek vs. Zeman směrem k Sobotkovi aj.) časem vyprchají a lidi už díly tak nedocení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Z jednoho plátku knedlíku hamburger neuděláš." Tak to říká strejda McDonald správně, ale mně se z Mírových lahůdek za nula nula prdlačky dělá poněkud nevolno. Taky ze samotného Míry mi není nejlépe, protože on má být patrně vtipný, ale já jsem zaznamenal pouze trapnost. Má-li však být trapný, tak to dělá dokonale, ale mě to přesto nebaví. Končím s gothajburgerem, knedlíkovou pizzou i špagetobuřtem a dál budu ochutnávat pouze zlatem dochucované laskominy konkurenčního Roberta Mikluše. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Míra je vlastně takový Jyrka Babica, jenomže se za to vůbec nestydí a okázale to dává najevo. Jeho výtvory jsou někdy opravdu síla, nicméně na jeho gothajburg dodnes s úsměvem vzpomínám. Jeho následné propojení s Luxusem na talíři a spin-off Žrouti dávalo logicky smysl, bavilo mě však číst komentáře lidí, kteří tuhle show brali vážně a nestačili se divit, co to Míra servíruje. Některé komenty jsou fakt sranda. Míra je sympaťák, jeho ostřejší humor mě vždy dokonale pobavil, takže smysl pořadu byl splněn na jedničku. 8/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama