Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (66)

plakát

Cesta za snem (2013) 

MATT BUSBY Krásná pocta legendě MANCHESTERU UNITED.

plakát

Dallas (2012) (seriál) 

Na starý Dallas jsem se koukal jen kvůli J.R. Tudíž jsem se na nové pokračování těšil právě pro tuto postavu seriálu a po prvních dvou dílech se těším ještě víc. Nové postavy do seriálu zapadly a mladší J.R bude určitě zdatně konkurovat svému otci co se týče různých intrik.

plakát

Senna (2010) 

Výborně natočený životopis jedné z největších legend F1 A.SENNY, zákulisí tohoto sportu a rivalita mezi A.Prostem, která přešla až v nenávist těchto dvou jezdců. Splněný sen v podobě mistrovskího titulu, boj a tvrdá práce, radost, výhry,smutek, emoce to vše najdete v tomto dokumentu.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Vyborná divadelní hra a skvělý herecký výkon M.Donutila.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Po dlouhé době výborný český film, který ukazuje vyčůranost českého národa. Průmyslník, který se za války snažil pomáhat lidem na vesnici a dával jim potřebnou práci, se stal sám jejich obětí a objektem pomsty.

plakát

Grotesque (2009) 

Takovou uchylárnu, už jsem dlouho neviděl.

plakát

Hlídač (2009) 

Příběh typický pro Seagala, policista, zranění, vykurýrovaní, těžký trénink, ochrana a vysvobození. Akční scény hrůza, děs a chaos, nevím kde je kdo a jakmile je záběr trochu vidět tak je to ten poslední konečný úder. škoda jen podprůměrný film.

plakát

Mstitel (2009) 

Vcelku ucházející film, na akční scény jsem se těšil, ale bohužel už jako v dřívějších Seagalových filmech docela odfláknuté, žádné detailní souboje, docela zrychlené. Došlo tam sice k nějakým typicky Segalovským lámáním kostí, ale to je tak vše.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Zabavný film, ale nic převratného. Sherlock mi připomínal spíše nějakého amerického akčního hrdinu a né charismatického gentlemana a detektiva Londýna. Taktéž jeho věrný druh Dr. Watson zaujal svým bojovým uměním. No a akční scéna z jatek, kdy v bezprostřední blízkosti vybuchují nálože a hlavní hrdinové z tohoto vyjdou jen s nepatrnými rankami, tak to i John Rambo má velkou konkurenci :-)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Pěkně natočená pohádka, ale spíše pro dospělého diváka. Jeden velký sen dvou kamarádů a posléze životních partnerů. Velmi podařené.