Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama
  • Akční

Recenze (26)

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Celkově mě nebaví filmy, které se odehrávají ve Vegas a nezachránily to ani občas humorné ('vtipné' je moc silné slovo) momenty, ani známí herci, ani "hvězdy" jako 50 Cent nebo ta osoba z LMFAO. A celou dobu jsem se bála, že Freemana klepne.

plakát

Lásky čas (2013) 

Určitě nejlepší romantická komedie tohoto roku s velmi originálním nápadem a povzbuzujícím účinkem. A zamilovala jsem si písničku "How long will I love you".

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Má očekávání opravdu nebyla vysoká (podívejte se na ten příšerný český název), ale bylo to překvapivě vtipné se skvěle zpracovanou netradiční tématikou. Místy jsem i brečela smíchy.

plakát

Bunny a býk (2009) 

Jeden z nejvtipnějších filmů všech dob! Neotřelý, originální, zajímavý a zábavný příběh jednoho úzkostlivého člověka a jeho šíleného kamaráda.

plakát

Horda (2012) 

Musím se přiznat, že jsem zhruba v první třetině tak na deset až patnáct minut usnula. Tohle není ten druh filmu, který mám ráda. Bylo to moc zdlouhavé a křesťanské. Z uměleckého hlediska to ale nebylo zas tak špatné...

plakát

Lassie (1994) 

Tohle je klasika, na tomhle jsem vyrůstala. Krásný rodinný film jak se patří.

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Vlastně by to nebylo zas tak špatné (efekty i hudba jsou docela dobré), nebýt těch opravdu, ale opravdu příšerných herců. Absolutně neodpovídají předloze jak po vzhledové, tak po psychické stránce. Tyhle postavy jsou mnohem ošklivější a také nesympatičtější. Kde jsou mí hrdinové, které jsem znala?! A taky nechápu proč je najednou národ ohně snědé pleti...

plakát

Saltová (2010) odpad!

Jedna z největších pitomostí a amerických propagand co jsem kdy viděla.

plakát

Třetí poločas (2012) 

Tohle je opravdu jeden z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděla! Barvy byly úžasně syté, hudba nádherná a nevtírající se. Film se také vyznačuje dokonalou rovnováhou mezi humornými a melancholickými momenty. Děj byl přesně podle mého gusta. Mám ráda filmy o velkých vítězstvích i prohrách s jasnou zprávou: Bojuj za to v co věříš a nikdy se nevzdávej.