Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (454)

plakát

Chvilky (2018) 

Kdo si to neprožil, nedovede si představit, jak hrozné to je, když člověk zjistí, že neví, co on sám chce nebo potřebuje. Jenovéfa Boková je tady perfektní.

plakát

Malý vetřelec (2018) 

Knižní předlohu jsem tenkrát přečetla jedním dechem a musím říct, že přesto, že jsem už hororů přečetla opravdu hodně, tak jsem se fakt bála. Ale tady...herci byli vůči předloze vybráni velmi dobře (tedy až na Rodericka...), lokace perfektní, atmosféra temného prázdného domu byla také dobrá, rozvleklost děje také odpovídala předloze (proto jsem se divila, že se ji někdo odhodlal zfilmovat), ale tvůrci se bohužel věnovali víc těm rozvleklým částem děje než aby dali vyniknout těm děsivým. Vzhledem k výborné předloze je to velká škoda.

plakát

Prokletí Lizzie Bordenové (2018) 

Za mě výborně. Lizziin případ znám velmi dobře a u filmu jsem se rozhodně nenudila. Atmosféra doby i rodiny byla přesná, Lizziina povaha také a že byl její otec pedant, skrblík a kdo ví, co ještě..., o tom není sporu, ať už v jakémkoli směru. Samozřejmě už nezjistíme, jakou roli ve všem hrála Bridget, Každopádně to Lizzie udělala, já se jí nedivím a jsem ráda, že ji za to nepotrestali. Peklo si zažila předtím.

plakát

Milada (2017) odpad!

Udělat z takového tématu takovou slátaninu by mělo být trestné. Za ty naprosto bezduché postavy, PŘÍŠERNÝ dabing a celkové pojetí filmu by autoři zasloužili pověsit na lampu. Milada Horáková se musí obracet v hrobě.

plakát

Po strništi bos (2017) 

V tomto filmu zvítězila Nicota a nepomůže nám ani sám Atrej a jeho kůň Artex. :(

plakát

Z lásky nenávist (2017) (TV film) 

Nechápu, jak si tohle může někdo nechat líbit. A nechat v tom žít děti??? To je děs. Chlap si k ženě dovolí jen to, co ona mu dovolí.

plakát

Život (2017) 

Obrovské zklamání.