Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (5)

Hadi v letadle

Hadi v letadle (2006)

Do letadla byly vpraveni jen jedovaté druhy hadů, aby byla jistota, že svědka Seana (Nathan Phillips) nějaký z nich zabije. V jednom z prvních záběrů na hady, kteří útočí na pasažéry, je ale vidět užovka červená, která jedovatá není.

Hadi v letadle

Hadi v letadle (2006)

Poté, co v letadle přestanou svítit světla a je v něm tma, následuje záběr na celé letadlo, přičemž je vidět, že se v okýnkách svítí. Poté je v letadle opět tma.

Skleněný dům

Skleněný dům (2001)

V závěru filmu, když se Ruby (Leelee Sobieski) a Rhett (Trevor Morgan) vezou policejním autem, sedí ve Fordu Crown Victoria, modelový rok 2000. Když však ale auto zastaví a policista jde zkontrolovat automobilovou nehodu, je možné poznat, že se jedná o Ford Crown Victoria, modelový rok 1995 s jinou přední maskou.

Skyfall

Skyfall (2012)

Po výbuchu, před kterým Bond (Daniel Craig) utíká tunelem a který zničil celý dům, jsou žárovky funkční, přestože by výbuch neměly vydržet a jejich napájení by bylo zničeno.

Abraham Lincoln: Lovec upírů

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012)

Na začátku filmu mladý Abraham (Benjamin Walker) bojuje se svým prvním upírem a proběhne boj, ve kterém ho zachrání lovec upírů. Po tomto boji se Abraham probudí u lovce, ale už nemá velká zranění na hrudi, pouze mírná poranění hlavy.

Reklama