Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (53)

plakát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Zombie kravina. Špatně natočené, dementní scénář, průměrní herci, nízký rozpočet, prostě zbytečné. Připadá mi, že poslední dobrý film na Marsu by Total Recall.

plakát

Defiance (2013) (seriál) 

Tohle vypustit po roce 2010? To chce sakra odvahu!

plakát

Ponorka (1981) 

3,5 Hodiny absolutního filmového blaha. Nejlepší role pana Prochnowa. Není co dodat.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Kdyby to byla kolekce Arnoldových hlášek a celkem vtipných narážek na jeho osobu, v prostředí plném výbuchů, se stopáží 20 minut, je všechno v pořádku. Ostatně podobná videa dělá Arnold poslední dobou často. Jako plnohodnotný film je to scénáristicky absolutně nezvládnuté, překombinované, o castingu ani nemluvě. Ačkoli parafráze na první dva filmy je zde velmi silná, Genisys vypadá jako kdyby ho dělali lidi, kteří T1 a T2 nikdy neviděli. Chybí jakékoliv napětí, gradace..... Prostě tady to vykydlíme a jdeme dál, buď do úkrytu, nebo si skočíme v čase, ono to bude v pohodě. Jai Courtney charizma a nějaké výrazivo neviděl ani z vlaku a Emilia Clarke byla s útočnou puškou tak úžasně roztomilá, že bych jí nejradši dal bonbón. (Naopak Jason Clarke potěšil.) Nevěřím tomu, že toto podporoval samotný Cameron. (I když po Avataru už nic dobrého od něj nečekám.) Proč tedy dvě hvězdy? No za Arnolda! Kdykoliv se objevil (a že je to mnohem víc, než jsem čekal), stačilo aby pronesl jedno slovo a celá moje nasranost z té sračky, která hrdě nese název Terminátor, byla pryč. Jeho kultovost, charizma a schopnost si ze sebe dělat prdel drží film jakž takž nad vodou a on je jediný důvod, proč film vidět.

plakát

Po životě (2009) 

Otravná Christina Ricci se svým nelogickým chováním zabíjí celý film.

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Známí herci fantasticky přehrávají, příijemná steampunková atmosféra. Jeden z mála filmů kde mi nevadí že hlavní hrdinové jsou děti. Škoda za těch pár logických kixů, které bijí do očí, jinak bych se nebál dát plnou palbu.

plakát

Kung Fury (2015) 

Dělat si prdel z osumdesátek není úplně prdel, tady se to moc nepovedlo.

plakát

Sunshine (2007) odpad!

Hyperodpad! Snůška demence a nelogičnosti naprosto ve všem! Toto ani dobrý vizuál nezachrání!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

"I’m a Catholic whore currently enjoying congress out of wedlock with my black Jewish boyfriend who works at the military abortion clinic. So hail Satan and good day."

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Připadá mi to tak trochu jako nepovedený pokus parodovat jedničku.... rád se podívám na kozy Evy Green, ale asi je něco špatně když si z filmu pamatuju jenom je....