Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Jestliže někdo od tohoto filmu čeká tzv. oddechovku, nedočká se. Tento úžasný mistrovský kousek si nelze pustit s tím cílem, že nemáte téměř tři hodiny co dělat a chcete zabít čas. První půl hodinu jsem se v ději ztrácela a bála se, že budu muset přistoupit k nejhoršímu možnému řešení: zaklapnout počítat a film nikdy nedokoukat. Teď si říkám, jak jsem mohla být tak hloupá a vůbec takovou myšlenku připustit. S každým novým záběr a přeskakováním mezi časoprostorem jsem skutečně tajila dech a dychtila nedočkavostí, co přijde. A Warner Bros, právě jste získali jednoho velmi náročného a kritického filmového diváka vašich filmů...

plakát

Nikdy se nevzdávej (2010) (TV film) 

Parodie na prvotřídní film "Zaříkávač koní"?!

plakát

Neporažení (1956) 

Tento film se u mě neřadí k těm lepším v kinematografii minulého století jako např. film Atentát.

plakát

Stará puška (1975) 

Nemohla jsem brečet a vlastně jsem necítila vůbec žádné emoce během celého filmu - zvláštně smutný film.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Toto musí každý vidět sám a zjistit, že film nelze komentovat jak skvělý je.

plakát

Nezničitelní (1960) 

Marně jsem doufala celý film, že se v něm odehraje něco závratného a dramatického zároveň. Byla jsem trochu zklamaná, ale na druhou stranu potěšená z kombinace Audrey Hepburn - Burt Lancaster.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Já si nemůžu pomoct, ale pro mě se jedná o třetí nejlepší film Marie Poledňákové hned po Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny. Pobavil mě, potěšil a i překvapil kombinací hereckého obsazení, proto nevidím důvod mu nedat pět hvězdiček.

plakát

Masakr v Římě (1973) 

Kdyby film neskončil, tak jak skončil, dala bych mu pouze tři hvězdičky. Z hudby mi naskakovala doslova husí kůže a i přes obrazovku mě Richard Burton donutil k němu mít respekt. Film se musí brát samozřejmě trochu s rezervou, když je točený v 70. letech, ale i tak byl skvělý.