Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Vrána 3: Návrat (2000) 

S jedničkou nemá cenu srovnávat. Ale rozhodně lepší než dvojka, víc logiky, akce a taky jen nekopíruje příběh prvního filmu (jako dvojka). Soundtrack se povedl. Když zapomenu na původní film, lehce nadprůměrná zábava.

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Na první a druhý díl to rozhodně nemá, ale zase lepší než trojka. Nějak se jil vytrácí ty "shrekovské" vtipy... Ale na odpolední pokoukaní dobré.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Zprznění řeckých mýtu Američany... Nelogické činy i dialogy, natvrdlí hlavní hrdinové. Ani známí herci nic nezachránili. Co mě mrzí, je fakt, že film natočil Ch. Columbus, režisér prvních dvou HP, které se podle mě hodně povedli. Ne vždycky pšenka kvete, bohužel... Zajímala by mě kvalita knižní předlohy.

plakát

Hunger Games (2012) 

V porovnání s knížkou, kterou jsem zhltla za jeden den, je to bída. Emoce nejsou tak silné, krev a zabíjení není tak výrazné. Samozřejmě proto, aby byl film přístupný mládeži. Čekala jsme od toho mnohem víc, je to průměr, několik nelogických věcí - např. Rau měla Katniss připomínat její sestru, což jako kudrnatá černoška není "tolik" patrné... Mnohem lepší je přečíst si knížku a vidět to ve vlastní fantazii!

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) 

Hodnoceno v rámci český tv seriálů - trochu nadprůměr. Dívat se na to vydržím, někdy se i bavím, což se o ostatních serialech jako VKV, Ulice a Ordinace i Kriminálka Anděl říct nedá. Vašut ve vestičce je trapnej, stejně jako jeho sestra blbá, ale taková je prostě realita. Stránskýho mám ráda. Neřeší se tam furt dokola jedna věc, má to trochu dynamiky, takže k žehlení a večeři ideální.