Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

Larky 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč Nova DO-RE-MI zrušila, protože se jedná(lo) o jeden z nejzábavnějších pořadů, který kdy vysílala.Ikdyž zábavným asi jinak, než bylo zamýšleno.Ožralecké Trávničkovi verze slavných písniček, pérotopořící a po lobotomii mluvící Laurinová, spousta porotců, kteří ani nevěděli co tam dělají, obrovský počet sjetých rádoby spěváků - dementů z ulice a.....................SLÁVEK BOURA!...na to se prostě nedá zapomenout.Ta jedna hvězda za Slávka na LSD a tuposti všech zúčastněných...jinak jde samozřejmě o odpad, který bych ale klidně zase sledoval na televizi (aspoň bych ji jednou za týden vůbec zapl). http://www.youtube.com/watch?v=fAQjTheTRHc ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Reklama

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama