Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Franta mimozemšťan (2024) 

Tato komedie naprosto splnila moje očekávání. Za mě naprosto praštěná komedie a famózní Jakub Prachař.  Chápu, že se pravděpodobně tento humor nebude líbit všem a rozdělí publikum na dva tábory . V dnešní napjaté a nenávistné době Rudolf Havlík ukázal, že bychom neměli brát vše tak vážně. Jsme přeci švejkovský národ.

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

První série perfektní, herecké výkony skvělé, ale závěrečný díl katastrofa proč, proboha proč!!!! Úplně zkažený celkový dojem z tohoto veledíla.

plakát

Profil zločinu (2009) (seriál) 

Tento seriál mě naprosto nadchl Chloé si získala mé sympatie. Miluji kriminálky a zpracování tohoto seriálu je výjmečné od všech ostatních,, ale ano ALE" závěrečný díl se vymyká naprosto všemu co v tomto seriálu bylo fascinující a kdybych neviděla všechny ostatní díly nikdy bych se na tento seriál nedívala a mám pocit, že tvůrcům došel dech nebo museli být při dokončení naprosto sjetí. Stále se nemohu se závěrem smířit a tak doporučuji na poslední díl se raději nedíva !!!!!!!!!!!

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) 

Mám pocit že Český národ neumí po revoluci točit pohádky. Děj je nesmyslně chaotický , nudný a bez pořádného příběhu. Jediné o co se celý film opírá jsou na dnešní dobu nádherné triky po vzoru Harryho Pottera. Některé pokračování by se raději neměly točit. Na filmu je znát, že byl točen v naprosté křeči a v touze vydělat balík, ale na konec je to jen velký propadák. Lituji dnešní děti.

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Film který neměl velké hodnocení a mě přesto pobavil. Vtipné, odvážné lechtivé scény zahrané na jedničku. Není zde nic vyumělkovaného, ale naopak příběh člověka vtáhne do děje tak, že věřím jeho skutečnosti

plakát

Americká krása (1999) 

Když jsem film viděla poprvé fascinoval mě svým rytmem a během událostí. Téma velice složité americká rodina, rozpadající se manželství, věčně nespokojená puberťačka, zamilovaný tatík do spolužačky své dcery. Povrchnost žití v americkém světě být dokonalý, usměvavý , ale skutečnost je daleko bolestivější a to je celkový problém americké společnosti. Kevin Spacey je excelentní herec a v tomhle filmu to znovu dokazuje. Dokonalá hudba.

plakát

Velká ryba (2003) 

Tim Burton opět exceloval. Nádherný příběh životní cesty muže nabitý neskutečnými zážitky kdy realita je převedena do pohádkového děje a zároveň divák pak těžko rozpoznává zda realita je tím čím by měla být, ale je zde i hluboká filozofická myšlenka o smyslu života samého. Nezapomenutelný film.