Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Nebetyčná nuda. Tenhle výtvor bych byla ochotná omluvit jenom v případě, že by se jednalo o pokus bandy středoškoláků pobavit splužáky...a i tak by to byla trapná záležitost.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Podívat se na film, u kterého vás k smrti znudí už trailer, je pěkná blbost. Snad to víckrát neudělám...

plakát

Poznáš muže svých snů (2010) 

Allenovi filmy mám ráda, a pochopitelně se každý rok těším na další přírůstek. Tenhle zážitek je proto pro mě zklamáním nejvyššího řádu. Sledujete příběh, u kterého máte pocit, že jste viděli kolem sebe a na plátně ve větších či menších obměnách nespočetněkrát. Postavy bez výjimky nepříjemné, výběr herců nesmyslný. Hodiny a půl toulání se od ničeho k ničemu, a tentokrát naprostá ztráta času.

plakát

Unaveni sluncem (1994) 

Snímek odehrávající se jedno líné letní odpoledne odzbrojujícím způsobem vykresluje aktéry v jejich nejhlubších a nejskrytějších podobách, nenápadně nechává vystupovat na povrch lidské touhy, zrady. Emoce vydřené na kost, napětí svazující jako řetězy, herci nehrají, stávají se svými postavami - skvost.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Český seriál, který, pokud by byl původní, znamenal by velmi příjemné překvapení. Hereckým výkonům (až na výjimku), kameře i střihu by bylo málo co vytknout, série by aspirovala na jeden z nejlepších počinů domácí výroby. Ale to všechno pouze v případě, že by se nejednalo o sprostě (do nejmenšího detailu) vykradený In Treatment, díky tomu se Terapie stává jenom trapnou fraškou, nad kterou nejde jinak, než kroutit hlavou.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Naprosto nečekané a bezpochyby výjimečné příjemné překvapení. Drama/komedie stoprocentně politicky nekorektní, scénáristický skvost, po jehož shlédnutí by všichni absolventi DAMU měli zauvažovat, proč nevrátit diplomy. Na první pohled absurdní snímek, na druhý velmi pravdivý a inteligentní film o tom, že realita se možná přeceňuje a individualita má svoje místo. Vtipné, chytré, dojemné – nezbývá než tleskat.

plakát

Hlava nehlava (2006) 

V první polovině filmu jsem měla pocit, že sleduji jeden z těch zajímavých nenápadných filmů, které si Vás získají, a přestože se nestanou výraznými milníky v historii dějin, ještě po letech se k nim rádi vrátíte a zavzpomínáte. Zpočátku milé, vtipné, postupem času ale Hlava nehlava ztrácí dech, humor a vlastně i smysl. Promarněná šance a velká škoda.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Sice se jedná o nejlepší díl série, ale proč hned ta slabost v kolenou, stále se objevují momenty, kdy se člověku chce křičet, běžet hlavou proti zdi, nebo zapálit plátno. Třetí hvězda za poslední čtvrthodinku, která má spád.

plakát

Prosincoví kluci (2007) 

Šlo by o průměrný snímek, nebýt tolika do očí bijících náboženských motivů. Kvůli nim je film vyloženě otravný a paradoxně chladný.

plakát

Melancholie (2011) 

Překvapivě průměrný Lars a veliké zklamání. První polovina filmu zvládnutá perfektně, škoda té druhé.