Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

50 odstínů sexu "plusy" neokoukané zajímavé tváře, odvážné scény plné sexuálních radovánek ať už upírů, lidí, vlkodlaků..., dynamický děj, úvodní znělka "mínusy" poslední série, očekávala jsem i jiný konec Ambivalentní pocity: Sookie jednoznačně mě z ní občas tekly nervy a když Eric v jednom díle pronesl že je to "čůza" jedním slovem shrnul vše co si o ní myslím :) Celkově bych seriál shrnula tím, že viděla jsem lepší seriál, ale jednoznačně i horší... Určitě se k True Blood, při nějaké dobře načasované chřipce znovu vrátím :)

plakát

Země zítřka (2015) 

Aneb občas to prostě nevyjde. Možná to bylo i přehnaným očekáváním, vzhledem k obsazení filmu a trailery, které nabádaly pozvánkou do úžasného futuristického světa. Z mého pohledu byl celý film až příliš moc "ukecaný", děj snadno předvídatelný a konec nepochopitelný.

plakát

Černá labuť (2010) 

Jedním slovem "strhující". Prvotní nedůvěra k hlavnímu ději filmu, který se odehrává na baletní scéně, což pro mě osobně není vůbec poutavá záležitost, byl pro mě nakonec jedním z nejsilnějších filmových zážitků, během poslední doby. Film řadím jednoznačně do kategorie filmů u kterých se neusíná.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Jednoznačně klasika... myslím že na tomto seriálu jsme vyrůstali všichni :)

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Dr. Cox: Všichni máte povolení opustit dnes medicínu. Vaši rodiče udělají líp, když peníze nacpou do rakety a vystřelí jí na slunce :D Scrubs je geniální sitcom, viděla jsem všechny série už několikrát a vždy se pořádně nasměji... Začnete se smát u prvního dílu a skončíte u 13_tého dílu deváté série v záchvatech smíchu. Všechny postavy jsou perfektně promyšlené a dohromady dávají symfonii toho nejlepšího sitcomu všech dob.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Tak jako u některých seriálů se člověk loučí s posledním dílem a přeje si pokračování, tak Heroes se měl ukončit po první sérii, v tom případě by mé hodnocení bylo 5*****, druhá série hmm dejme tomu, ale pak byl děj už tak překombinovaný že jsem měla co dělat abych jej dokoukala do konce... Za mě tedy 3*** pouze za originální nápad.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Uvedení v úžas... Seriál mě naprosto uchvátil... Dlouho se mi nestalo že bych do rána valila jeden díl za druhým a s očekáváním nemohla usnout... Seriál je, oproti většině, předem nečitelný a pokud člověk nečte knihy a nebo nekouká po ději dopředu, bude stejně v šoku jako já a s údivem sledovat některé činy a osudy hlavních postav...Nemluvě o nádherném velkolepém prostředí kde se děj odehrává

plakát

Mezi životem a smrtí (2013) (seriál) 

Příjemná změna Tento seriál byl pro mě příjemnou změnou. Většina lékařských seriálů je si dosti podobná ale pravidelné pondělní schůzky, které zde pořádá primář, kde se řeší úmrtí pacientů a chyby lékařů, dodávají seriálu velice zajímavou originalitu. Škoda že je jen 10 dílů.

plakát

Forever (2014) (seriál) 

Za mě rozhodně ano ;) Zajímavá kombinace patologie + nesmrtelnost, jednotlivé případy opravdu nejsou nijak originální, ale podobnost hlavního hrdiny s Sherlockem nelze popřít, dobré obsazení, sem tam i dobré hlášky, tedy za mě určitě ANO :)

plakát

Posel ztracených duší (2005) (seriál) 

Postupné zklamání... Ze začátku se mě tento seriál líbil, vše vypadalo poutavě a tajemně. Ale musím říct že když jsem viděla víc a víc dílů, postupně mě hlavní hrdinka začínala vytáčet svým přeslazeným a věčně "uplakaným/vyděšeným" vzezřením. Nicméně oceňuji že každý díl nese svůj vlastní příběh.