Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (454)

plakát

Americké dopisy (2015) (TV film) 

Byla jsem na tento film velmi zvědavá, ALE děsila jsem se tak trochu, že když to točí Brabec, že to bude stát za prd. A stálo se. Jeho filmy jsou nekonečně vleklé, nudné a prázdné. Je to škoda, formát jakým Dvořák bezesporu byl, by si zasloužil daleko více, než jen ono sledování vláčků... Jeho Largo je neskutečně nádherné, ale tady bylo jen jakousi smutnou záplatou u nezajímavých, místy i trapných scén. Celkově se dalo dívat jen na Dvořáka a Dvořákovou - v podání herců Čermáka a Špalkovou.

plakát

Barrandovský Silvestr 2014 (2014) (pořad) odpad!

Existují chvíle, kdyby mi vůbec nevadil výpadek elektrické energie. A nebo totální výpadek televizního signálu. Jako třeba 31. prosince. I za minulého režimu dokázali svěřit televizní zábavu na Silvestra tomu nejlepšímu, panu Menšíkovi. A on nasadil hodně vysokou laťku. Ne, opravdu si nemyslím, že po 25 letech, je nejlepší ze všech Brožová. Tady prostě něco nesedí!

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Prušinovský, Kolečko, Krobot a úžasné dejvické divadlo - tak zatím je to 4*.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

3,5* První * je za inovativní přístup a originalitu. Naprosto netradiční pohádka, která bude dlouho vyčnívat v rybníku se stojatou vodou klasických pohádek. Druhá * je za odvahu ČT zadat pohádku Prušinovskému a Kolečkovi. Ne všechny pohádky musí být jenom pro děti. Třetí * je pro Marka Taclíka a jeho rybodlaka a prasodlaka. Jenom doufám, že si svojí masku a roli užíval, jako já pohled na něho:-)) A polovina hvězdička patří starým dobrým XP. Ať je jim křemíkové nebe lehké.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Jsem ráda za česko-slovenskou pohádku, které velmi pomohly nádherné exteriéry a bohatá výprava. Ještě, že se to stává jednou za tisíc let, že se narodí někdo stejný jako vy. Stávat se to častěji, tak nevím, nevím:-)). Hezká představa, že vlastně vládli dva a nikomu to nevadilo, nehádali se, holky spolu taky dobře vycházely, děcka asi všem říkaly stejně, no prostě ideální soužití. Taková pohádka.

plakát

Na druhý pohled (2014) (TV film) 

Takové ze života... Na první pohled potetovaný kriminálník, co má za sebou pestrou kriminální minulost a na druhý pohled, chlap co nikdy nezradil toho, komu věřil a hlavně "nebonzoval". Má své přesvědčení, i když se mu tím krutě osud vymstil. Jeho starší bratr Karel, už není tak čistý, ale je úspěšný, bohatý, s každým si tyká, každého zná a patří mezi místní celebrity. Žije se svojí rodinou v nádherném domě... jenže náhle vážně onemocní a jediný kdo mu může zase zachránit život, je jeho mladší bratr Emil. - Tomáš Dastlík byl velmi přesvědčivý. Stejně tak Vanda Hybnerová, která pod vlivem svého manžela se k Emilovi chová jako k odpadu - odměřená, strohá, štítící se jakéhokoliv kontaktu a komunikace se svým švagrem. Během jeho pobytu u nich doma ale pomalu začíná měnit názor na Emila.

plakát

Olga (2014) 

Olga byla svá, měla svoje hodnoty, a těch se celý život držela.... "Před nikým se nerozbrečet a hlavně se nepodělat.." Neměla problém říct, co si skutečně myslí komukoliv. Přesně jak to vystihla scéna při setkání s Klasem. Položit mu nepříjemné otázky, dokázal asi jen málo kdo. Ona s tím problém neměla.

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Hodně povedená retro komedie. Výborné obsazení. Dostala mne scéna, kdy se Trojan vrací zpět do práce ve vypůjčeném jaguáru a potká se s ředitelem OPBH (Krobot), který si to míří k nějakému starému žigulíkovi. ..." Ne to je ženy, já mám volvo..."

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Taková skákací pohádka, pořád se někam skákalo... a v tom byl Lexa dobrý. Sice Amálka je blbé jméno pro princeznu, ale díky té hookovské paruce se k žirafě Amálce začínala tak trochu podobat. Čert vem paruky a vezmi sebou i scénáristu, za to jak to odfláknul.