Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Sezn@mka (2016) 

Taková blbůstka, ale Langmajera mám ráda :)

plakát

These Final Hours (2013) 

Jak jinak to nazvat, než opravdu depresivní a emotivní peckou.Určitě každý, kdo kouká na tenhle film přemýšlí, jak by on sám využil těch zbývajících 12h před samotným koncem.Být s rodinou ? Být sám ? Být s blízkou osobou a nebo být raději na drogách a mimo ? Být na ostatní hnusný a nebo udělat dobrý skutek ? Emoce pracují, protože připustit si konec existence ....je snad to nejhorší ..psychické naprosté bum ..brrr ještě teď mě mrazí ..A ještě musím uznat, že na Nathana je opravu hezký pohled.Takže další plus k dobru.

plakát

Tisíc slov (2012) 

Eddie Murphy byl skvělý a jako vždy velice vtipný, takže jsem se super zasmála.Film nám má určitě co říct, jaký význam mají slova.Myslím, že kdybychom všichni měli takový strom, určitě bychom lépe přemýšleli nad tím, jaká slova zvolit, co komu říct.Hold, slova jsou mocná.

plakát

Patient Seven (2016) 

A tak nebylo to špatné, já tyhle příběhy z psychiatrických léčeben různých pacientů mám ráda, bohužel ty filmy fungují vždy na stejném principu a zakončení.Takže pro mě trochu zdlouhavé.

plakát

Mustang (2015) 

Kde jsou ty ženy, které se při pohledu na muže červenají ? No, asi dost záleží, na jakého :-)

plakát

Happy, Happy (2010) 

Musím říct, že přivítat mě takováhle " Kaja " tak okamžitě točím auto a jedu o dům, nebo raději několik domů dál.Ovšem jejich bloňdatý klouček, co by dítko bylo dost roztomilé :-) .Nevím sice, jestli se problémy vyřeší přestěhováním, možná ano - změna prostředí někdy dělá hodně, ale svěřovat se svým novým sousedům s osobními partnerskými problémy, to není zrovna ideální, jak jinak to pak může skončit, že ? Pro mě dosti zajímavý film, bavil mě po celou dobu.

plakát

Lví srdce (2013) 

Máš hlad ? Co by sis dal ...třeba banán ? Co jiného může nabídnout neonacista malému černouškovi ? Tohle mě fakt rozsekalo.I když musím říct, že já bych nervy na tu drzou opici neměla.A pak kdo je tady pro koho nebezpečný.

plakát

Vyšší princip (1960) 

Opravdu silný příběh.Jeden z nejlepších filmů na tohle téma.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Film, který jsem prožívala od začátku až do samotného konce a pořád čekala, jak to bude dál.Musím říct, že jsem celou dobu z toho měla takový milý a příjemný pocit.