Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (274)

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Ve středověku se někteří hříšníci sami kajícně trestali za své hříchy. Nazývali se flagelanti. Řekl jsem si, že nějaký ten hřích mám na svědomí také a tak jsem si v rámci mučení pustil na Primě zábavný, ryze český film Sezn@mka. No řekněte, není už samotný název se zavináčem vtipný? Hlavní hrdina...to neuhodnete. Ohromné překvapení - Jiří Langmajer. Ten už si setsakra vybírá, v čem si zahraje a film tedy musí stát za to. Jsem si řekl! Bylo to o řediteli seznamovací kanceláře a o krásné ženě, co se snaží seznámit s úspěšným, nezadaným, vtipným a milým mužem. Film vám dámy ukáže, že takoví muži nejsou a nezbývá vám, než snít. Když při sledování filmu v televizi nepoznáte, kdy končí reklamní brejk a začíná děj, je to současná česká komedie. Kdo by nepochopil, že jeden z partnerů filmu je hodinářství Dušák, tomu jsou určeny záběry, kdy se herci asi desetkrát jen tak podívají na luxusní hodinky. Ve velkém detailu. Potom se hlavní postavy zajdou podívat na hodinky do hodinářství. Že to vůbec nesouvisí s dějem? A proč by mělo? Kamera je taková televizní - no ono by to pasovalo fakt jen do telky na nedělní odpoledne, když si po Otázkách Václava Moravce chcete spravit chuť. Je to sterilní, že by to mohli promítat v domovech důchodců. Vážně někoho z vás baví, když uprostřed filmu začne něco jako klip a na hudbu (tady je to Vašo Patejdl) vidíte něco jako děj. Dopadlo to jako v každé správné pohádce a zloduch skončí sám asi v podnájmu. Tak si du pustit Ženu za pultem, abych měl pocit, že sleduju nějaký příběh. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

@Tak falešný, povrchní - jako dnešní doba - až je to dobrý! Jasné, že se nebude líbit těm, co trpí "na ego", nesnesou kritiku a pravdu. Na prvotinu autorky za mě velmi dobré, trefné a odvážné@ "Tak jsme spolu párkrát spali no a co? Jak sis mohla myslet, že spolu chodíme?" "Bejt tolerantní žena na úrovni se mi neosvědčilo. Tak se k němu chovám jako Amerika k teroristům. O jeho požadavcích prostě nevyjednávám." Moc pěkný film, který dává velmi dobré zrcadlo mužům asi proto také to hodnocení...... Užila jsem si to ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Sezn@mka" patrí medzi české komédie, ktoré asi nikto neuvidí viac ako raz. Má to pramálo dobrých myšlienok, kopec otravných stereotypov a okrem toho sa to snaží do toho dávať humor, ktorý miestami funguje, no na iných miestach zase skoro vôbec. Herci sú okey a celkom svoje role dávajú, no film nemá dobré tempo, pôsobí veľmi dlho a častokrát absolútne nevieme kam to bude smerovať (a nemyslím to v dobrom) pretože to neustále mení smer a ide od jednej témy k ďalšej a nevie to vyvážiť. Nie je to hrozné, ale rozhodne toto nie je komédia, ktorú by som mal dôvod púšťať niekedy znovu. Sem-tam som sa zasmial, no väčšinou som si kládol pri filme jedinú otázku. - Koľko "To Vážne?" momentov sa do tohoto filmu zmestí. Hodnotenie: D+ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není nic skvělého, ale mohla to být docela dobrá komedie, kdyby to bylo alespoň po technické stránce lepší. Jenže tohle je filmová tragédie a ukázka toho, že začínáme zaostávat i ve filmovém řemeslu. Jediná skutečně pozitivní mi přišla Adéla Gondíková, která mě bavila a skvěle hlásila, jinak spíše smutek nad prezentovaným dílem. Co ten zvuk sakra??? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, chvíli po revoluci dělala máma mého kamaráda v seznamce, Nikdy nezapomenu, jak jsme se bavili na účet všech těch nešťastníků, co se tam navzájem oblbovali pohádkami. Pochopitelně, že jsem využila situace a tu a tam si přivlastnila nějaký slibný "profil" pro sebe. a co se z něj vyklubalo - debil na ntou. Tudíž můžu s klidným svědomím říci, že film je s jistou nadsázkou jako ze života. Jistě, místy to trochu skřípalo, na stranu druhou vtipných poznámek a momentů bylo dost, dialogy ušly a celkově ve mně film vzbudil pozitivní pocity. Nečekám od zábavné komedie nic víc, než se dobře pobavit, zasmát. Až budu chtít drama, půjdu na Othela. Nejde také nepochválit hudební stránku filmu, která se k němu skvěle hodila. A Vondráček překonal mé očekávání, slušelo mu to až běda.Tudíž trhněte si všichni zde erudovaní kritici a konzumenti artových blábolů o ničem nohou, já dávam čtyři vysmáté hvězdičky a možná v budoucnu dám pět, neb tento film si tak nízká čísla nezaslouží. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Komedie Sezn@mka se částečně točila na Kanárských ostrovech. (ČSFD)
  • Když David (Martin Kraus) věší ceduli s nápisem „Kristian Online“, zpívá si u toho úryvek z písně od Lucie Bílé „Láska je láska“. (SONY_)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama