Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (158)

plakát

Avatar (2009) 

„Jaký to je zradit svoji rasu?“ Chlapi dělají kvůli ženskejm různý blbosti, ale zradit lidstvo kvůli třímetrový modrý ženský s ocasem, to už musí být člověk mezigalaktickej romantik a taky těžkej sexuální fajnšmekr.

plakát

Bastardi (2010) 

Amatérská práce, ale film výborně pobaví. Ať už to měl v úmyslu nebo ne. Ty cikánský hlášky byly geniální a představitelé "zvláštních školáků" byli také neodolatelní. Takovou verbež je potřeba řezat, řezat a řezat. Hvězdičku přidávám za odvahu říznout do palčivého problému. Jen ať pseudohumanisti prskaj vzteky. "Tak co budeme dneska dělat děti? Budeme si kouřit čuráky." :D

plakát

Bathory (2008) 

A teď by se mohl Juraj vrhnout na film o přívětivém pediatrovi Mengelem, který se v Osvětimi dojemně staral o děti. Jeho pověst je dozajista také nezasloužená. Nebýt to film o Alžbětě Bathoryové, dal bych tři hvězdy, protože to byla poměrně zábavná slátanina.

plakát

Bez jištění na El Capitan (2018) 

Jelikož u mě problémy s výškou začínají už zhruba na deseti metrech, je pro mě tenhle výkon sci-fi na úrovni chození po povrchu slunce. V dokumentu ale mělo být více samotného lezení místo kecání, osobní život Alexe Honnolda mě až tak nezajímá.

plakát

Běžci (2010) (TV film) 

Ve srovnání s ostatními českými postapokalyptickými filmy to nevychází zas tak špatně. :-) Jasně, na poli českých postapokalyptických filmů nepanuje zrovna zdrcující konkurence, ale právě proto je potřeba pochválit, že se vůbec někdo do něčeho takového pustí. Herecké výkony možná nebyly z nejlepších, dialogy nebyly z nejinteligentnějších, ale nenudil jsem se u toho a mělo to docela slušnou atmosféru. Snad se bude takových filmů, nebo pokusů o takové filmy točit v budoucnosti více, místo natáčení všech těch různých Románů pro ženy, Románů pro muže, Románů pro hermafrodity a kdo ví pro koho ještě..

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

"Pánové, je mi 25 let a dosud jsem zabila 309 fašistických okupantů. Nemyslíte, pánové, že jste se za mnou schovávali již dost dlouho?" Dnešní holky dokáží dát do 25 let i 309 fotek na facebook. Tahle se válela v bahně a stihla zabít 309 nepřátel, což je pro mě fascinující. Kdyby to nebylo podle skutečného příběhu, tak bych dal o hvězdu míň, ale takhle musím jít na plný počet.

plakát

Blok 99 (2017) 

Po čertech tvrdej maník tančící valašský drojdup na hlavách svých nepřátel.