Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (39)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Vynikající zakončení hobití trilogie , tenhle film jsem viděl v HFR 3D a v Dolby Atmos v páté řadě od promítacího plátna a musím říct že mě HFR 3D nadchlo , film připadal víc skutečný a samotná bitva i útok draka na jezerní město patří k nezapomenutelným momentům, byla to prostě bomba a troufám si říct že se jedná o nejlepší film tohoto roku.

plakát

Planeta oceán (2012) 

Výborně natočený dokument, který uvádí drsnou ale bohužel pravdivou skutečnost a skvěle nabádá každého člověka aby chránil přírodu - oceán a jeho bohatství.

plakát

Avatar (2009) 

Revoluční film v technologii od Jamese Camerona je jako nejlepší sci-fi skvěle natočeno a s výborným hereckým obsazením. Jediné co lze vytknout je zvláštní děj a divné akční scény

plakát

Muž se železnou maskou (1998) 

Muž se železnou maskou je film , který si zakládá na hereckém skvělém hereckém obsazení , kde svůj velký herecký talent projevil Leonardo DiCaprio ve dvojroli , kdy až neuvěřitelně zahrál dva bratry rozdílné povahy .

plakát

Čelisti (1975) 

Vynikající film , který Spielbergovi zajistil slávu . Úchvatné záběry pod vodou a útoky žraloka. Mezi herci dominuje Robert Shaw v roli Quinta a dále také Roy Schneider a Richard Dreyfuss. Výborná hudba Johna Williamse , která vystihuje tu správnou atmosféru.

plakát

Hříšní lidé města pražského (1968) (seriál) 

Skvělý seriál , kterému se nic nemůže vyrovnat a také v budoucnu nevyrovná . Vynikající výběr herců hlavně Jaroslava Marvana v nesmrtelné roli rady Vacátka .

plakát

Bídníci (2012) 

Výborný muzikál se skvělým obsazením . Dějově není špatný ale jen mě mrzí že film vynechává některé důležité pasáže z knihy. V některých místech je tenhle film přehnaný a překombinovaný maskami.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Povedený začátek o prvním superhrdinovi světa . Film je dějově dobrý , napínavý , skvělá hudba Alana Silvestriho. Jen co se dá vytknout je přílišná vážnost kapitána Ameriky - Chrise Evanse.

plakát

Lincoln (2012) 

Tenhle film mi připadá s prominutím jako bych koukal na večerní zprávy . Je zde příliš politika a člověka který není američan tenhle film brzy přestane bavit . Strašně se divím že tenhle film získal několik Oskarů , kromě toho si jej Daniel Day-Lewis 100% zasloužil protože Abrahama Lincolna hraje fantasticky .

plakát

Válka světů (2005) 

Steven Spielberg tenhle film natočil až přehnaně. Hlavní herecký výkon Toma Cruise se mi nelíbil připadal mi hodně křečující. Ve filmu je příliš násilí a příliš trikových scén. Tenhle film mi připadá jako nejhorší Spielbergův film.