Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Nagano 1998 - hokejový turnaj století (1998) 

Bylo mi 8 let, když jsme s otcem sledovali v TV zápasy české hokejové reprezentace. Hvězdná sestava, týmový duch, ten hokejový zážitek v oné době.......alespoň na 5 minut bych to chtěl ještě jednou zažít. Jsou to nepopsatelné pocity a obrovské vzpomínky na celý život. Až o tom jednou budu vyprávět svým dětem, stejně jako dědové vypráví nám o druhé světové válce, těžko tomu bude asi někdo věřit. Vždyť ZOH v Naganu byly před 18 lety, ale jako by to bylo včera. Děkuji za tu možnost, že jsem mohl být u takto skvělé příležitosti ! ! !

plakát

Wayne Gretzky - Vysoko nade všemi (1990) 

Beze sporu nejlepší hráč NHL, co kdy spatřil světlo světa! Klobouk dolů před jeho výkony. Kdo ví, jestli se někdy zrodí podobná legenda takového kalibru!

plakát

Americký sniper (2014) 

Kapacita a osobnost, která žije dva života - Chris Kyle. Neskutečný příběh od začátku až do jeho ubohé smrti popisuje film Americký sniper. Smekám před těmi lidmi, kteří dokáží bojovat za svou vlast a jsou odhodlani pro zemi i zemřít. Dokázat zastřelit nepřátelského snipera na 2 km - tomu není co dodat. Vykašlete se na to, zda je film propracovaný nebo, zda tam hrají dobří herci nebo ne - jde o to tím filmem ukázat, jací hrdinové mezi námi opravdu žili a žijí. Jak těžký je jejich život a co všechno obětují ve válce. I když byl Chris Kyle na misích cca 1 000 dní, neskutečně jej to poznamenalo (hlavně po psychické stránce). Film mne vtáhnul do děje od samého začátku až do konce. Jeden z nej filmů, které jsem viděl za poslední 3 roky. Kdo má rád tématiku válek, je pro něj tento film jako stvořený.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Ať si každý říká o HP co chce, ale tento super fantasy film se mnou vyrůstal a až teď si uvědomuji, co ve mě zanechal. Úchvatná podívaná, herci ve stejných letech jako já......málokdo pochopí. Škoda, že nebude pokračování HP (určitě by se to dalo vymyslet), ale kdyby to mělo už 15-20 dílů, asi by to nebylo to pravé ořechové. I když se sice jedná o fantasy, můžu s jistotou říci, že je to jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděl!

plakát

Pelíšky (1999) 

Jedna z mých nejoblíbenějších českých komedií. Každý rok (hlavně na Vánoce) se na ni dívám a vždy se směji legendárním hláškám, které nemají chybu. Ačkoliv jsem rok 68 nezažil, film tuto dobu dobře zachycuje a ukazuje jak lidé žili. Herecké obsazení - asi to nejlepší, jaké si můžeme jen představit z české filmové tvorby.