Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Pod zemí (2014) 

Na tento film jsem šla bez jakéhokoli očekávání, ale přesto mě to zklamalo. Upozorňuji na začátku, že následující komentář může a bude obsahovat SPOILERY. Hned od začátku mě neuvěřitelně iritovala ta roztřepaná kamera, která je zde po celý film. Holčička jde po stopách tatínka a hledá jakýsi šutr Mudrců, co asi Harry Potter schoval v pařížských katakombách. S partou lidí postupují stále níž a níž katakombami (btw. divím se, že neměli problém se vzduchem v takových hloubkách), až se dostanou na území pekla či co, kde 3 z nich zcela absurdním způsobem zemřou. Musím říct, že hořící auto v podzemí a nohy trčící ze země mě pobavili. Mno a taky ten kamenný pán, který pokouše jednoho z nich do krku... Po této scéně se naše hlavní hrdinka rozhodne, že musí kámen vrátit, aby prošla očistou, takže cestu, kterou jdou asi 30 minut, ona zvládá za 2 minutky a mezitím zvládne i pokecat s mrtvým taťkou, jen aby zjistila, že ten kámen je vlastně ona sama. Mno a ten konec jen podtrhl tuhle solidní kravinu.

plakát

Azyl (2008) 

To jako vážně? Slaboduchý scénář nezachrání ani kamera. Co víc říct? 10%

plakát

Záhada Severního moře (2011) (TV film) odpad!

Myslím, že stačí poznamenat, že to natočili Němci... :D

plakát

Transcendence (2014) 

Opravdu přemýšlím, jestli tohle někdo myslel vážně. Důvod, proč filmu dávám vůbec jednu hvězdičku je kamera a celkové vizuální pojetí filmu, ovšem ten zbytek se dá nazvat jedním slovem - HRŮZA. Dvě hodiny naprosté nudy a utrpení, i tak by se to dalo nazvat. Film nedokáže zachránit ani fakt, že zde hraje Johnny Depp, což pro mě bylo značným lákadlem. Ztráta času a peněz!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Na Vlka z Wall Street se můžeme dívat buďto jako na film nebo také na ztvárnění reality. Pokud se na toto dílo budeme dívat pouze jako na film, tak nutno říct, že film je to neskutečně dobrý. Asi ani nemusím zmiňovat, že Leonardo předvedl více než dobrý herecký výkon a upřímně očekávám, že za tuto roli si odnese toho zlatého chlapíka jménem Oscar. Přesto lze film popsat jen za pomocí třech slov - drogy, peníze, děvky. Ale zkrátka je to pecka. Zde se ale střetáváme s tím druhým pohledem na film a totiž jakožto na příběh dle skutečné události. V tomto případě se mi už zase tolik pan Jordan Belford nelíbí. Nevím, jestli se na film ještě někdy podívám znovu, protože takovou realitu asi nezkousnu, ale filmový kousek je to určitě dobrý a za to jedno zhlédnutí bezpochyby stojí. Dávám 87%.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Jedním slovem SUPER! Filmové zpracování téměř dokonalé, ale scénář lehce předvídatelný. Co se týče hereckých výkonů, tak hodnotím na jedničku. Celkově dávám 85%.

plakát

Drsňačky (2013) 

Co dodat.. Průměrná až podprůměrná komedie, která se snaží všechno marně kompenzovat pouhým humorem. Kdyby tam nehrála Sandra Bullock, tak si to nezaslouží ani ty dvě hvězdy.

plakát

Kopačky (2008) 

Úžasná romantická komedie. Ani po několika zhlédnutích nepostrádá vtipnost a jisté kouzlo, které vytváří příjemné prostředí a mimo jiné také několik krásných písniček. Mno a potom Jason Segel (známý zejména jako Marshall Eriksen z HIMYM) je prostě a jednoduše skvělý. K dokonalosti už chybí jen málo. 80%