Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

Nin 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozchodový film. Tohle se "Marshallovi" alias Jasonu Segelovi, který si tenhle film napsal, fakt povedlo. Příběh je výborně rozehraný, hlavní hrdina trpí rozchodem, ale i v pěkném prostředí Havaje naráží na svou bejvalku a to ještě k tomu ve vztahu s mašinou na lásku Russellem Brandem. Marshall (teda Peter) trpí jak zvíře, což se ale samozřejmě postupně překlopí k něčemu pozitivnímu, obzvlášť když pozná megasympaťačku Milu Kunis. Zní to dost jako klišé, ale kupodivu v různých detailech je scénář velmi příjemně originální. Hodně dělají postavy, které nejsou až tak schématické - např. popová hvězdička Russella Branda by pravděpodobně v obyčejnějších komediích byla mnohem pitomější a prostší, tady jde o ždibec propracovanější postavu. Forgetting Sarah Marshall je velice vtipný, neskutečně pohodový a celkově prostě vyvedený film. (9/10) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Uáááá! To myslíte vážne s tými hodnoteniami a chválami?! Ten film bol dlhší ako týždeň pred výplatou a väčšinu z neho vypĺňala romantická vata v podobe jedného zavýjajúceho lúzra! Mala som chuť ho vyfackať a zmlátiť do modra už po desiatich minútach - a oni ma tou jeho idiociou týrali ďalšie dve hodiny. Deň pred týmto sme si pozreli Get him to the Greek, čo je vlastne spin off komickej postavičky Aldousa Snowa a veruže aj za 3* to bolo raz také zábavné ako táto romantická zlátanina, kde sú všetci hlavní hrdinovia hlúpi pokrytci. Niekedy som schopná aj slabšej komédii veľa odpustiť pre kvalitné popkultúrne narážky alebo niekoľko božsky vtipných scén - ale TOTO nie!!! Tento film by museli od začiatku celý prekopať, aby som mu dala milosť. Poslednou záchranou pred jednou hviezdičkou bol úplný záver - ktorý sa už ako často používaný "prekvapivý" opak klišé sám stáva klišé - nicméně mohol zapôsobiť lepšie, keby mal tento film o 20 minút dementného balastu a zbytočných postáv menej!!! ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Doposud nejnudnější Apatowština, přesto v mnoha směrech výrazně vybočující (počátek serióznějšího trendu, dovršeného Apatowovými Funny People) a především, povětšinou značně civilní. Nejlepší na Kopačkách totiž je, že jakkoliv se zdají situace a náhody na první pohled nadsazené, jedná se ve skutečnosti o bolestivě reálné momenty. Kdo zažil, ví... Mila Kunis je sladká, Brand je šílenec, trio mých nejoblíbenějších herců u Judda Apatowa se u mě definitivně zformovalo na Jasona Segela, Setha Rogena a Paula Rudda... ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, čekal jsem od Kristen Bell nějakou komediální činnost a ono ne. Ne že bych si stěžoval na její otevřený přístup k sexu, ale holt mi přišla v některých (důležitých) ohledech trestuhodně nevyužitá. Největší podíl na kladných bodech si tak odnášejí: Jason Segel, jehož temné tóny podbarvují naprosto brutální parodii na všechny v současné době táááák strááášně populární kriminalistickomodelkovskodetektivní seriály a hysterické štkaní startuje druhou, příběhovou, linii filmu. Té pro změnu vévodí krásnákrásnákrásná Mila Kunis, o barvě jejíchž očí jsem přemýšlel hodně dlouho, než jsem zjistil, že je to stejně fuk;) Proč je to fuk, to už si zjistěte sami:) Správnější by bylo říct, že oné druhé linii vévodí Mila Kunis, kterou pro pozitivní dojmy z filmu rozhodující měrou podporuje realizační tým složený z rozložitých havajských chasníků. A myslím tím opravdu jen ty havajské giganty, protože Paul Rudd i Jonah Hill jsou tak příšerně mimo, že mi svojí nijak dlouhou přítomností na plátně zkazili podstatně větší část téhle havajské romance. Naštěstí tihleti dva kreténi jsou jedinými stinnými stránkami ve scénáři a temnotu takřka vzápětí prosvětlí totální ikona popkulturní satiry jménem Aldous Snow. Z tohohle chlapíka se vám bude chtít blít. Blít, ne zvracet. Ale ubezpečuju vás, že to bude správné blití a budete se u toho ještě smát;) Škoda dalších slov na jeho adresu. Osekáno na nejdůležitější momenty, tak právě kvůli němu, parodiím na CSI, špičkové double-date scéně u stolu a loutkovému muzikálu Drákula byste měli tenhle komediální kus vidět. Thanks to these, I am surely not forgetting Sarah Marshall. Je pravda, že loňská pecka ze stejné stáje byla co do průběžné úrovně podstatně víc nabouchaná;) - i tak ale dávám 80%. PS: leden 2011 - aby mě někdo nepodezíral, že jsem větší hyena než jsem - netušil jsem, že Mila byla na jedno oko slepá (což poprvé světu vyjevila v interview pro Cosmopolitan někdy před pár týdny), jen jsem obdivoval její navenek krásné oči různých barev...zaujaly mě totiž daleko víc než u Gerarda Butlera:) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pieseň, ktorú hrá kapela v bare u Lenivého Joea, je “More Than Words“ od skupiny Extreme. (mackyns)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama