Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Soudruzi a Kovbojové bok po boku proti podlým Italům ( Jaká to krásná představa ). Egem nabité 2 hodiny úžásně natočeného retro šlágru, kde jediné o co jde je, kdo odejde z každé scény jako větší frajer. Tak nebuďte žaludi a skočte na to do kina, protože tohle si zaslouží být dobře proplaceno, bratři, sestry a soudruzi. Akorát ten název trošku dojebali, kolotočári. A jako fakt sexy buchty, brácho, sexy buchty, brácho ! Team Winklevoss !!!

plakát

Méďa 2 (2015) 

Seth MacZmrd Farlane je fakt kus kokota. To jen na úvod. Dvojka je opravdu povedené, až i vykutálené pokračování jedničky, kdy se sprostými výrazy jako kokot, kurva, čurák, mrdka a černý péra opravdu nešetří. Nesmát se opravdu nešlo, ale když se napijeme toho pomyslného kalichu hořkosti, tak zjistíme, že ten idiot to vydebilil o několik opravdu postradatelných částí a klidně to mohlo mít stopáž kratší o 26%, jelikož přesně těchto zbytečných 26%, jako můj život, srazilo tomuto veledílu hodnocení alespoň o 1/5, né-li o 20%. PS: Vygooglil bych si proč už tam nehraje ta kavkazská mrcha, ale google mi furt cpe nějaký černý péra. Takže tak 75%

plakát

Milenci těch druhých (2015) 

Méně vnucující se verze ''Friends with Benefits''. Romantická komedie lehce nad průměrem, kterou táhne skvělá dvojice, ale nic mimořádného to není, jen ten samý příběh verze Sudeikise a Alison Brie. 70% PS: Dirty DJ mě fakt pobavil, haha

plakát

Muž hledá ženu (2015) (seriál) 

Zrovna zde mě mrzí, že seriál tohoto charakteru si neudržel svojí úroveň jako v počátečních dílech. Začalo to opravdu na 5 hvězd a skončilo na dvou a docela to zamrzí, jelikož tohle mi zde na světě chybělo, něco pro nás zkrachovalé, drogami nasáté, duševně zdevastované, schizofreně postihlé a masturbací posedlé jedince. Ačkoliv je to pro prostého člověka bez daru, jímž je vada na duši, jež tě vyčleňuje ze stádovitosti, bizarní a hloupé, tak v každém díle se ukrývají každodenní patálie, které nás provázejí na naší životní pouti.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Leonardo Grylls - Ultimate Survivor. Výborně natočené, pastva pro oči. Autentičnost bije do očí a chvílema mi bylo až zima a to proto, že chodím do kina NAHÝ a že jsem s Leoem soucítil. Avšak film sám o sobě mě nějak nevzal. Oskarová předpověď: Tom Hardy dostane oskara a Leo ne a kvůli tomu se odehraje stejný scénář jako na konci filmu. ''You took my Oscar, you cunt !''.. Fakt, Tom si ho zaslouží a Leo zůstane navždy hvězda Zlatých Glóbů. 73% PS: Dal bych 3*, ale oni se tak snažili a jsou to dříči.... Zaslouží si to.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Skvělej akčňák, kterej je tak stupidní a plnej cliché, že bych z toho blil duhu. Co se týče akce, tak paráda, ale nemusí to zase mít přes 2 hodiny(kurva!). Ale jelikož jsem člověk se srdcem plným lásky a žádným cholesterolem (tím špatným), tak ten konec mě dostal. Long story short: Přišel jsem, čuměl jsem, brečel jsem, odešel jsem.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Film s velkolepou atmosférou a uvěřitelností. Audio-vizuální epičnost, která si zaslouží nejednoho Oscara. Skvělé a originální. Nevím, komu z nich bych dal Oscara dřív. PS: Viděno v kině; 2x.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Sračka. Použitelných cca 30 minut. Nestát se té jedné ohromné věci, kdy bylo jasné co se stane, dám 1*. Nebýt to Star Wars, ale - Sračka: Hvězdný Průser aneb jdi do piči Star Wars, tak dám odpad!... George to vystihl když řekl: "I’ve left pretty explicit instructions for there not to be any more features. There will definitely be no Episodes VII-IX. That’s because there isn’t any story. I mean, I never thought of anything! And now there have been novels about the events after Episode IV, which isn’t at all what I would have done with it. The Star Wars story is really the tragedy of Darth Vader. That is the story. Once Vader dies, he doesn’t come back to life, the Emperor doesn’t get cloned and Luke doesn’t get married …"