Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (23)

plakát

Single Man (2009) 

Zajímavý komentář KevSpa.

plakát

The Mistake (2012) 

Trochu mi to připomělo 127 hodin ;)

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Parodie na parodii, už nevim co, ale snad všechno lepší (až na nějaký vyjímky) než tenhle paskvil...

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Prostě nic moc, vizuální stránka byla až moc sexistická a příběh už po kolikátý zrežírován, slabá trojka. A to mluvim hlavně o první sérii zbytek už neskouknu už jen kvůli úmrtí hlavní postavy... znouzecnost.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Co na seriálech nesnášim, je ta ,,skoro'' nekonečná touha po dalším pokračování až do úplného konce, po posledním dílu této série mě pěkně nasralo ,,next year'' ... :D Mads je Pan Hannibal. A Hugh aka Will se konečně ,,dotknul'' toho co celou dobu viděl. Nedá se nic jinýho než jen čekat a mezitím si pochutnat na nějakém tom dobrém pokrmu s cizojazyčným názvem. :D

plakát

Stoker (2013) 

Po vizuální stránce skvělá podívaná, ale detailně zpracovaný zvuk mě přiměl sledovat upřeně až do konce, ikdyž už jsem byl opojen alkoholem a těžkly mi víčka. 85%

plakát

Konečná (2013) 

Trošku slabší příběh, ale tenhle herec je u mě vždycky borec! Až na Juniora. policajta ze školky dokázal něco, co už v dnešní ,,přefilmovaný'' době nedokáže už asi nikdo. Být ve filmu hvězdou od začátku do konce.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Všechny cesty jsou cesty správné... Co kdyby... Život je jako hřiště, nebo nic... Silný slova. Občas se stane, že pro člověka je jeho nejšťastnějším dnem vlastní smrt, ať už je to stářím, bolestí, apod. Výbornej film!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Michael C. Hall kterýho znám dříve ze seriálu ,,Odpočívej v pokoji´´ (Six feet under), kde stvárnil v podstatě človíčka, kterej nebyl taky moc nápadný, ale rozhodně ne tak zásadový jako v tomto ,,díle´´, je jednoznačnou trefou do černýho, obsadit ho právě do těchto dvou postav/rolí ;) Neskutečná trefa :)