Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Jakože oproti jedničce nuda. Jednička mě bavila, jelikož tam byly i ty příběhy kolem, vztahy a tak. Tady byl jen tanec, sex, drogy a roud-trip. Takže vztahy mi tam chyběly. Taky mi chyběl Dallas a jeho alright ladies. Naopak mi tam vadí ten špek DJ. Vyloženě zbytečná, nevyznamná postava.. Takže celkové zhoršení oproti prvnímu dílu. Proč se to jmenuje bez kalhot a ne Kouzelný Mike nebo aspoň Bez trička ty vole, ten překlad je děsnej..

plakát

Donnie Darko (2001) 

Koukat na tenhle film v prázdném baráku ve 2 v noci není nejlepší nápad. Ten králík byl vcelku creepy. Líbí se mi filmy, které člověk nepochopí při první projekci. Tenhle jeden z nich. Trošku tou atmosférou mi to připomínalo Střihorukýho Edwarda. Možná tím že je to stejnou dobou, každopádně sci-fi z této doby je odvážný krok, který se v tomto případě vyplatil.

plakát

Papírová města (2015) 

Komedie? Mě to tak přišlo, romantické drama? Cože? Já šel s holkou, že se zabrečíme a já se budu moct přitulit a nic. Jako zklamání v tomhle ohledu, jinak jsem se ale krásně bavil. Jen jsem chtěl víc dojemný příběh. + krásná herečka, to je taky pravda!

plakát

Po zániku Země (2013) 

Film dobrý, to jo ale ten jeho syn moc talentu na herectví jako jeho otec nemá.. Přijde mi že tam hrál jen protože je to jeho syn. Will je super herec, jeho syn už moc ne. Co se filmu týče, až na nepřesností v pořádku :) 70% kdyby tam hrál ale jinej herec než jeho syn, myslím že by procent mohlo být i více

plakát

Teorie všeho (2014) 

Kvalitně natočená nuda. S. Hawkinga mám rád. Stručnou teorii času jsem četl, ale tady jsem se nudil..Finito

plakát

Falešní poldové (2014) 

Klasická komedie, co má odtrhnout diváka od každodenního shonu. Povedlo se, zasmál sem, odpočinul jsem. Nic náročného, nikdo vám nic necpe, je jen na vás jak film vstřébáte, prostě jen sledujete, občas se zasmějete a tak to má být :-) 75% a nestydím se za to :-)

plakát

Chappie (2015) 

To zas byla ale slátanina :D Jako námět je špičkovej ale scénář to posral jak mohl teda.. Takovej meganápad a scénář někde na úrovni Hrajeme s Alim. Kdyby se to pořádně dotáhlo, necpali tam Die Antwoord , možná by byl film v červeném, ale takhle? Fuj ani nemám chuť se rozepsat...

plakát

Bez kalhot (2012) 

Spíše pro holky. Hezcí kluci, vztahy, tanec, hudba, zábava. Asi mám vagínu či co, ale bavil sem se a libilo se mi to :-) ale tak nějak moc přiteplený záběry :-) 60% jinak asi nijak zvláštní. Palec nahoru za Metthewua

plakát

96 hodin (2008) 

Mé očekávání byly opravdu nízké a rozhodně jsem neočekával takovýhe veledílo. Příběh pěkně zpracovaný, logicky poskládaný. Celou dobu jsem ani neměl čas odepisovat na mobilu, pokud jsem chtěl odepsat, musel jsem film zastavit aby mi nic neuniklo. Liam Neeson samozřejmě hrát umí. Tento film to pouze potvrzuje a i fakt že má v sobě dost energie. Zasloužený plný počet hvězd za napětí a zábavu! :-) spokojen :-)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Nechápu jak tohle může mit tolik procent.. Podle mne to byla nehorázná blbost.. Za mne 30% :(