Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Hospoda

Hospoda (1996)

Jestli má nějak vypadat, panem Troškou často vyřčená, tvorba tzv. pro lidi tak takhle. Vtipné, obyčejné a odpočinkové a i tomu nejprostšímu člověku to přinese nějaké ponaučení s čecháčkovství a malosti. A hlavně to není xenofobní, nenávistné vůči svobodě vyznání a nevzpomíná to s láskou na minulý režim.

Cirkus Bukowsky

Cirkus Bukowsky (2013)

Seriál který po prvním díle ohromně uchvátil většinu televizních fanoušků i kritiků. Jeho další díly byly pouze horší, kamera byla sice opravdu velice kvalitní a chválu si jistě zasloužila, ale námět byl podle mého, i proto že ho vymyslel sám režisér, poměrně slabší a zápletka trochu vázla a celkově zaostávala. Herecké výkony hlavně Hynek Čermák, veliká naděje a Pavel Řezníček kterému evidentně role skvěle seděla a zajímavý pohled na Jaromíra Hanzlíka jakožto absolutního záporáka. Reakce po prvním dílu byly určitě přehnané ale myslím že je to dobrá zpráva pro celou českou televizní tvorbu.

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Sitcom s vynikajícím anglický humorem který nepůsobí kýčovitě jako většina výtvoru tohoto druhu. Vtipně popisuje pravděpodobně reálie politiky a byrokracie a přehánění není ani nijak nepříjemné. Pro mě je to klasika podobně jako knižní podoba Švejka.