Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Anthropoid (2016) 

Skvělý film, který mě zase jednou zanechal s tím zvláštním prázdnem přítomným většinou po dramatech. "Užil" jsem si hlavně scénu v kostele, která neměla chybu!

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Příběh Hačika je zaujímavý (=zaujme), ale tenhle film mě nenadchnul. Dojme, to ano, ale zdá se, že to je jediný účel. Příběh filmu nedává moc smysl, první půlku si Hači s profesorem hrají a druhou Hači bloudí po městě, profesor zemře v 51 letech na něco záhadného, Hači přežívá víc než deset let bez přístřeší a jen na hot-docích. Film by mohl skončit pokaždé, když na chvíli ztmavne obrazovka. Ne, že by se mi film nelíbil, ale dojáky bez příběhu se mají označovat jako Nevhodný od 13 let.

plakát

Diktátor (2012) 

Příběh super, vtipy super, co víc si přát? Miluju komedie, ve kterých je jak příběh tak vtipy, takže tahle pecka překonala moje očekávání.

plakát

Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (2013) (TV film) 

Geniální opera, skvělé písničky a hlavně chytlavý děj, vysvětlující hodně o minulosti Dethkloku. Jedna z nejlepších částí byl kytarový duel Swisgaara a Tokiho. Super taky byl pohled na mladého Murderface (který jsme mohli krátce vidět už dříve), který bez typického kníru vypadal naprosto směšně. 5/5!

plakát

Metalocalypse (2006) (seriál) 

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Tak tohle byla ta nejlepší komedie, jakou jsem kdy viděl. Děj sice nebyl nejlepší, ale to vyrovnali dokonalé vtipy. Minimálně pětkrát za film jsem dostal takový záchvat smíchu, že jsem si musel film pozastavit a několik minut se prostě vysmát, jinak to opravdu nešlo. Borata si v průběhu filmu prostě zamilujete pro jeho přímočaré způsoby a velmi podivné zvyky tak moc, že když se ke konci dostane do problémů, budete mít co dělat, abyste nebrečeli jako malé dítě. 5/5!

plakát

Star Wars: Klonové války (2008) (seriál) 

Když jsem viděl všechny filmy Star Wars, zaujaly mě tak moc, že jsem musel vědět nějaké detaily k příběhu. Tenhle seriál mi je skvěle objasnil. Podroběji vysvětluje vztahy mezi padawanem a mistrem, probírá mnoho téměř zapomenutých postav a vysvětluje spoustu dalších důvodů Anakina... nebudu spoilerovat. Seriál obsahuje mnoho nečekaných zvratů, bohužel ke konci tvůrcům asi došli nápady a museli přijít s bizardí teorií o přežití charakteru, který byl podle filmu dávno mrtvý. Ke konci si seriál odstraní postavy, které ve filmech nejsou, což taky odivuju, hodně jiných seriálů by prostě řeklo, že si postavy vedli dál hezký život, a pokud nezemřeli, tak ho vedou dodnes. 4/5

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Úžasný film se skvělým dějem, geniálními písněmi a super vtipy. Finální souboj by podle mě mohl bodovat jako jeden z nejlepších závěrů filmů všech dob. Jack Black se skvěle vžil do role rockera prahnoucího po slávě. Jeho sny byly snad jedny z nejvtipnějších částí celého filmu, i když i zbytek byl taky super. Prostě geniální film, každému ho doporučuji! 5/5!

plakát

Metallica: Through the Never (2013) 

Snad jako každý jsem se na film podíval hlavně (tedy spíše jen) kvůli autorům, a to Metallice. Samotný koncert byl super, obzvláště ty 3D záběry na Jamese a publikum v pozadí, ale ten příběh jsem moc nepochopil a byl celkově trochu nereálný. Trip přežije bouračku v dodávce bez větších zranění, zvedne se a jde dál. Potom se zapálí benzínem a jak jinak, samozřejmě taky přežije bez popálenin. Nakonec ho ještě přiškrtí jezdec, a Trip má sílu ho ještě nabrat kladivem. A když to všechno skončí, a normální polomrtvý člověk by byl na cestě do nemocnice, Trip si jde sednout na zbytek koncertu. Vážně reálné! 4/5 za super 3D zážitek!