Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (292)

plakát

Big Mouth (2017) (seriál) 

Až na to příšerný zpívání si mě tenhle seriál hned získal. A co si budeme povídat, Nick Kroll a jeho neskutečně fascinující dabing (25 postav v JEDNOM seriálu!) mě nepřestával udivovat. U Loly a Ricka musím říct, že mě jeho um doslova posadil na zadek a i to má za následek, že jsem si tento seriál užila se vším všudy.

plakát

Špióni v převleku (2019) 

Po druhém shlédnutí jsem nad některýma scénáma prostě doslova čurala smíchy, takže juhů zvedám na 5 hvězd

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Tak za toho psa musím dát hvězdu nahoru, protože si to kvůli němu někdy určitě pustím znovu :D

plakát

Cruella (2021) 

Takhle nějak jsem si to přesně představovala.Skvělé.Ale s tím označením -komedie- bych až tolik nesouhlasila.

plakát

Láska a příšery (2020) 

Tak tohle se mi líbilo,moc.Vtipný, akční, dobrodružný a hlavně ty monstra byly úžasný.No a k smíchu bylo i to, když můj pes během filmu několikrát zvedl hlavu, protože se také jmenuje Aimee :D A proto musím dát samosebou hvězdu navíc.

plakát

Smyčka (2014) 

Sice někdo nepochopil závěr(v tom případě doporučuji pustit si to znovu a nakonci pořádně poslouchat;) za mě výborné 90%

plakát

U Zlaté rukavice (2019) 

Skvěle natočený syrový snímek a ještě k tomu s řečtinou? Co já bych si mohla více přát, musím uznat, že tento snímek si zaslouží plný počet..Vryl se mi pod kůži,   luxusní práce se vším všudy....wow..Zdálo se mi to, nebo tam opravdu pustil skladbu od K.Gotta?!

plakát

V síti (2020) 

Kdo by to neznal,ale konečně dokument o opavdovém šílenství...kam se hrabe Katka a posraný drogy, takhle to začíná...blbá naivní mladá holka,tu unesou tihle predátoři(A MY MÁME JEŠTĚ TU MOŽNOST SERVÍROVAT SE JAK NA STŘÍBRNÉM PODNOSE:) pak už jde o obchod s bílým masem a drogy atd...takže za mě 5, protože tohle je pro mě určitě opravdový problém, a ne Covid a podobný sračky.. Po filmové stránce to komentovat nebudu, bylo tu už vše řečeno...a hudba byla skvělá,takže o to víc mě tyhle prasata(co mají potřebu posílat šuliny) znechutily...I když ta sestříhaná "sbírka" penisů byla docela zajímavá, co si dámy budeme povídat :D ale nejlepší stejně bylo, jak jim romazali ksichty a nemuseli jim rozmazat trička a pozadí a změnit hlasy...hahahah, fakt bych v tomhle chtěla poznat svýho chlapa(i když takový trosky těžko doma mají ženu na úrovni).....KAŽDOPÁDNĚ NEJLEPŠÍ určitě bylo- když ten Jack Russel Terrier pochcal toho blba, řvala jsem smíchy, a doufám, že jsme mu všichni fandili (tomu psovi samozřejmě) protože já bych ho pochcala taky (a to nejsem sprostá) ..

plakát

Gejša (2005) 

Nic pro chlapy, takže číst hloupý komentáře od honibrků se vůbec nevyplatí,..Nádherný film, kamera, hudba a herecké výkony vám dokážou vlézt pod kůži a jelikož na to koukám už po druhé musela jsem ze 4* změnit hodnocení na pět... Nelituji, ten film jsem opět "zhltla" jedním dechem... Miluju jejich kulturu a obdivuju skoro všechny japonské, čínské i korejské filmy... Oni to prostě umí!!!!! Takže klobouk dolů, že americký režisér dokázal udržet jejich tempo. A hlavně pro Ziyi Zhang mám neskutečnou slabost, díky Klanu létajících dýk, který jsme viděla asi 5x :)