Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (9)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Sorry ladies, ale prvni pulka jenom s vami byla nemastna, neslana. Prichodem Arniho a jeho vtipky (I am extremely funny :-D) to opet dostalo sve grady :-)

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Ramba a akčňáky mám rád, ale tento poslední díl na mě už měl přespříliš všemožných variací brutálních zabití, utržených končetin a vyrvaných orgánů lidskýho těla ... Příprava na Mexičany mě trochu připoměla Kevina, když se v Sám doma připravoval na Marva a Harryho :-)

plakát

Kobra (1986) 

"Never liked that bitch! Me either." Čekal jsem nudný béčko, ale se Stallonem to už i v '86 byl pořádný nářez. Dnes ve filmu člověk vyčkává, kdy už konečně přijde nějaká ta akce, tady byla napumpovaná pomalu v každé minutě. Potěšily mě i Stallonovi gastronomické chvilky zdravý výživy. :-)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Konečně jsem se dočkal povedené nové pohádky, která na Štědrý večer všechny pobavila.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) odpad!

Vrchol trhlosti ve všech směrech, systémové zvuky z PC v pohádce tomu ještě nasadily korunu!

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Kdo by to byl řekl do Ódinovy starý, že se umí takhle ohánět, super. Loki nezklamal v přeměňovacích kouzlech, vím, že to ten kluk ušatá ovládá, ale kdykoliv ho použil, tak to bylo pro mě překvapující. Chválím i spousty humorných vsuvek, které pobavily, i když v závěrečný zápletce mě to lehce narušovalo ten epický pocit napětí a strhujícího děje.

plakát

Gravitace (2013) 

Brilantnost tohoto filmu bych vyzdvihl především originalitou zvoleného prostředí. Oběžná dráha, místo, kde jste odkázáni sami na sebe a můžete se kochat dechberoucími pohledy na matičku Zemi. Nebyl jsem si jist, jak se s hlavní rolí Sandra Bullock popasuje, ale její výkon byl vynikají, a spolu se vtípky oplývajícím pohodářem Georgem Clooneeym tvořili primovou dvojku. Doporučuji zkouknout ve 3D, které se na tento film opravdu hodí a navíc vyhýbání se úlomkům rozpadající se vesmírné stanice vás v kině pěkně rozpohybuje. :-)

plakát

Cliffhanger (1993) 

Skvělý, napínavý, akční thriller s výborným Stallonem v hlavní roli, v prostředí impozantních, monumentárních hor, co více dodat, to mluví za vše.

plakát

Megatovárny (2006) (seriál) 

Viděl jsem díl s Porsche 911 ve Stuttgartu a zíral jsem s otevřenými ústy nad těmi exkluzivními záběry. To co většinou automobilky přísně tají, je zde naplno odtajněno.