Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (208)

plakát

Prázdniny u starej mamy (1976) (TV film) 

Moc pěkný pohodový letní film s úžasnou klidnou atmosférou velkých prázdnin.

plakát

Bronzová koruna (1997) (TV film) odpad!

V tomto nekoukatelném kinematografickém výtvoru je skoro všechno, co by v něm být nemělo - přemoudřelý spratek s nesnesitelnou dikcí, užvaněné scény a prakticky absence veškerého děje. Nechybí ani nekonečná scéna, v níž hrdinka třikrát důrazně sdělí, že čas kvapí a že si tedy musí pospíšit, a přesto se dále vykecává o kravinách.

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Pohádka, která by se mohla jmenovat spíš "Nekonečná teta", protože u ní mám vždycky dojem, že mohla (a hlavně měla) ve svém průběhu skončit už třikrát, ale pokaždé se znova zašmodrchá - jako kdyby u psaní scénáře autoři opakovaně přišli na to, že výsledná stopáž je moc krátká a je nutné ji protáhnout.

plakát

Tři veteráni (1983) odpad!

Slavná písnička Není nutno, hvězdné herecké obsazení a přesto je to jedna z nejblbějších pohádek co existují, protože děj je tak pitomý, že vypadá, jako kdyby byl splácaný z toho, co se nevešlo do tří jiných pohádek.

plakát

Život nikdy nekončí (2009) 

Pomalé tempo, nuda a až otravná arogance postav ve vedlejších rolích.

plakát

Le Mans (1971) 

Udělat film o závodech aut takhle nudný, to opravdu muselo od celého štábu vyžadovat značné úsilí. Stále stejné opakující se záběry na jedoucí auta připomínají přímý přenos z jakýchkoli závodů a pro "zpestření" je to proloženo lacinými romantickými pohledy a dialogy o ničem. Už jen ten sáhodlouhý úvod před titulky je varování, že tenhle film je vážně ztráta času.

plakát

Volání divočiny (1972) 

Naivní nudné a pitomé. Možná tak pro desetileté děti na nedělní odpoledne. O psovi to není skoro vůbec, jenom se tam pořád chlapi potulují z města do přírody a zpátky do města (konkrétně do hospody) a tak pořád dokola až téměř do zblbnutí.

plakát

Hodinář (1988) (TV film) odpad!

Nesnesitelně blbé, zdlouhavé a opakujícím se dějem ve stylu "tady už to není, to musíte támhle" připomínající pohádku o kohoutkovi, který "leží v komoře a nožky má nahoře", to vše korunováno odporně pitomými dialogy.

plakát

Dunkerk (2017) odpad!

Nudná chaotická hovadina plná patetických krávovin a scén, u kterých si člověk říká "Co je to za blbost?!".

plakát

Klub poslední naděje (2013) odpad!

Banda vulgárních tupých primitivů 117 minut vysedává nad drogami a penězi a vede oplzlé debaty.