Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Vyborny film. Je to radost sledovat. Sceny s Bradem maji neskutecnou stavu.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Nechápu to hodnocení. Je to komedie, která mě nenechá chvíli vydechnout. Tady mám opravdu ty stavy, kdy se směju, nemůžu přestat a nemůžu se nadechnout. Je pravda, že je film plný vulgarit, ale co, bavil jsem se od začátku do konce. Některé scény mě dohánějí až ke smíchoslzám viz lubrikant v hotelovém pokoji a příchod Ireny nebo vyschlé hrdlo po požití prášků na policejní stanici - to prostě nemá chybu!! Je to úchylárna, ale zábavná jak prase.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Jako fanda Sci-fi si u tohoto filmu pořádně chrochtám. A chrochtám si kontinuálně, protože T2 si "dám" minimálně jednou za rok jako takový Sci-fi restart od blbin, které se v každém roce objeví a já je zhlédnu. Arnie je bombovní a až do jeho "meltdownu" v ocelárnách nepřestává bavit. Den zúčtování je opravdu nezaměnitelný film a James Cameron je borec, že dokázal udělat pokračování Terminátora ještě lepší než jedničku z roku 1984. Tady vyvstává myšlenka na Avatara 2. Jestli bude i on lepší než Avatar, tak se možná můžeme těšit na nového krále mezi kasovními trháky.

plakát

Godzilla (2014) 

Vizuál je dokonalý. Příběh vázne, ale k čertu s ním. Já jsem si film užil. Best moment... Godzilla v mlze! Viděno v IMAXu.