Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Skryté zlo (2018) 

Tennant si po Kilgravovi z Jessicy Jones zahrál dalšího pošuka a opět mu ta role padne jako ulitá! Viděno v Pula, Chorvatsko.

plakát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Mrtvý negr sem, mrtvý negr tam, občas nějaký koks nebo herák. Hlavně jeden věčně nalitý zmrd policajt, který rozesírá celý BPD a tak dostane za kolegy skupinu dalších odložených zmrdů, které nechtějí na žádném okrsku. K tomu je ještě potřeba přidat vyjebávání ze strany vedení a je na světě perfektní seriál! McNultymu a Omarovi nejde nefandit.

plakát

HitRECord on TV (2014) (seriál) 

Zajímavá myšlenka a perfektní provedení! Hodnotím sice po první dílu, ale pevně věřím, že si to kvalitu zachová a nové díly se začnou rychle objevovat. Tomu by mělo pomoct i to, že od srpna 2015 je tato show dostupná na Netflixu.

plakát

Eastern - Krvavý Hugo (1997) (studentský film) 

Zábavná animovaná parodie westernů. Nejzábavnější je využití tělocvičného nářadí, ze kterého má autor nějaké trauma, že jej napadlo ho využít...

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Předpokladem úspěchu je ze sebe udělat blonďatého CR7 s narostlým "Franzem Josefem" což se Gwyneth nelíbí a tak uraženě odjedeš do západních kolonií. Tam ti Olivia vysloveně vnutí své prsa do rukou k pomazlení, které ze slušnosti pomačkáš, protože se jedná o obyčejný americký pozdrav. To se zase ale nelíbí Gwyneth a tak společně vymyslíte podvod při aukci umění. Gwyneth obměkčena úspěchem podvodu nakonec neodolá a stejně ti dá, i přes odpor k císaři. To že se vám společně podaří vydělat pár milionů liber je už jen vedlejší bonus :-) A málem bych zapomněl, že to celé z friendzone sleduje Obiwan - tentokrát bez copánku. Film si obstojně utahuje z britských poměrů a zvyků. Jen je škoda, že roli potrefeného prodejce umění hraje Depp namísto Jima Carreyho, protože tomu by se mu hodila do jeho sbírky exotů.

plakát

Cesta zítřka (2014) 

Když jsem u toho usnul, nepřišel jsem o nic kvůli čemu bych si to musel pouštět znova

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Poté co jsem jako první viděl Švédský originál mne napadlo, že se podívám i na Americký remake a schválně je porovnám. Jaké bylo zděšení, že je to doslova stejný film. Jediná změna je v dialozích kde jsou občas prohozené repliky, a že postavy které mají být při vyšetřování mrtvé, tak jsou asi pro zjednodušení živé... Navíc mi Rooney Mara jako Lisbeth nepřišla tak dobrá jako Noomi Rapace. Ta má přeci jen hezčí tetování :-)

plakát

Muži v naději (2011) 

Jeden z lepších českých filmů v posledních letech. 3* hlavně za Vicu :-)

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Jak malý tvrdohlavý kluk štve tátu Wolverina, který nemá jako zbraň drápy, ale dálkový ovladač. Celkem nenáročný 2h film s plynoucím dějem. +1* za Evangeline :-)

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Takový "film o filmu" akorát s dějem. Popis finální přestřelky nejlepší část filmu. A pak "- Stavím se Vás zabít v úterý... - V úterý bych měl mít volno..."