Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (7)

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) odpad!

Sjíždím všechny Marvelovky přes všechny filmy, Agentky Carterové, Agenty SHIELDu, přes všechny samostatné seriály Defenderů apod. Ale tenhle seriál je jednoznačně největší nuda ze všech, jsem rád, že jsem se dodíval na první sérii a už teď mě děsí představa té druhé (ale podívat se musím, ať mám MCU kompletně splněný...). Hlavní myšlenka - Iron Fist, byla použita kolikrát? 5x? 90% času se řeší jenom to, proč ji zrovna nemůže tenhle psychopatický naiva použít. Za mě první série cca 11 hodin těšení se na konec!

plakát

Poslední vojáci (1999) (TV film) 

Budme hrdí na to, kdo jsme! Tihle lidé byli. A byli ochotní udělat pro naši zem cokoliv. A ke kvalitě dokumentu můžu říct jen dvě věci. Krásný pohled na lidi, co to zažili v bunkrech a byli neskutečně odhodlaní, na druhou stranu se nebojí poukázat na mnohé technické a kvantitativní nedostatky, Díky za něj. "Vojákům zůstaly vzpomínky na dobu, kdy jsme se alespon na chvíli nebáli nikoho na světě."

plakát

Sunshine (2007) 

Připadám si divně, když vidím to hodnocení ostatních... :-D Ale každý má svůj názor, já holt jiný než většina. Film byl průměrnou ukázkou skupiny, která šlechetně zachranuje svět.... Kolikrát to tu už bylo. Stejně tak ohraná postupná vyvraždovačka. Dalo se to přežít, i když mi chyběly větší cesty do minulosti a myšlenek hlavních postav, což by se hodilo. No ale závěr... ten byl tak zmatečný, plný prostřihů, no vůbec jsem se v něm nevyznal. A ani nemluvím o některých fyzikálních věcech, které nebyly reálné, a to přecházím štíty proti slunci, vytvoření hvězdy a podobné nápady, které přejdeme s myšlenkou, že v době, ve které se film nachází, zřejmě již takového pokroku dosáhli. No ve výsledku nedám více než hvězdičku, protože film za víc nestál.

plakát

Isabel (2013) 

Na malý rozpočet docela zajímavé, rozhodně dost zvláštní. Konec jsem upřímně předvídal, bylo jasné, jak to dopadne. Hudba navozovala kvalitní atmosféru. Rozhodně ale musím říct, že film na zábavu v kině to asi není. Pokud nejdete s filmovými milovníky, tak "laiky" rozhodně nezaujmete a nebudou spokojení. To se přesně stalo mi, ještě dlouho budu poslouchat, že 165 korun by v hospodě utratili mnohem lépe. Jelikož tento typ filmů mě baví, dám 3 hvězdičky. Dalo se ovšem z filmu dostat více.

plakát

Zrcadla (2008) 

Bavilo mě to, pěkně strašidelné bez zbytečné krve, tak to mám rád. Lekačky docela ušly, i když jak už to tak bývá, byly docela předvídatelné. Konec jsem očekával s napětím, jak to teda dopadne a jak to Kiefer vyřeší. Ten byl mimochodem skvěle "vyšinutý". Jen hudba mohla být trošku lepší. (7/10)

plakát

Proroctví z temnot (2002) 

Skvělý film! Mám rád tyhle strašidelné horory, ve kterých nejde o bezhlavé vraždění a stříkající krev všude kolem. Tenhle je ještě o level výš tou skutečnou událostí. Těžko říct, kolik je na tom pravdy, ovšem rád si čtu o různých nadpřirozených stvořeních a tento film mě právě na jednu další navedl. No a Richard Gere mě teda jako mnoho jiných nepřekvapil, umí zahrát skvělé role (napadá mě například Prvotní strach). Z hudby v napínavých momentech jde opravdu mráz po zádech. Díky za tento film!