Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) 

Já nechtěla dát ani jednu hvězdičku! Ale stojí za mnou supertajný agent Vašek Hruška a vyhrožuje mi, že jestli dám odpad, umlátí mě kabelkou!!!

plakát

Junior (1994) 

Nejhorší noční můra je těhotný Arnold Schwarzenegger!!!!

plakát

Kachorra (2002) (seriál) odpad!

Tohle mi opravdu hlava nebere. A ke všemu proč tady ještě udělali z kočky Natalie Oreiro schizofreničku (snad si povídala s ponožkou???), která se obléká jako cirkusový klaun? Neměla by se spíš oblékat tak, aby nepřitahovala pozornost, pokud je na útěku z vězení? Jestli to mělo působit vtipně, minulo se účinkem.... Lima - skvělý komentář :-D

plakát

Pravá tvář vášně (2008) (seriál) 

Ta hlavní zápletka s výměnou tváří je hloupost do nebe volající. To by si musely hlavní aktérky vyměnit i tělesné proporce, protože i když jsou jak Gaby, tak Elizabeth obě krásné, štíhlé ženy, postavy mají úplně odlišné. Líbil se mi hlavní záporák, sice to s tou zlou povahou přeháněl, ale pěknej je :-) Jinak dávám hvězdičku za celkem ucházející práci kameramana a za ústřední znělku, ta písnička se mi líbí :-))

plakát

Tele Tele (2000) (pořad) 

Koukám na některé kritiky tohoto pořadu a kladu si otázku, proč pak by mělo být TELE TELE označováno rovnou za odpad? Každému snad musela alespoň jedna scénka, hláška či parodie připadat přinejmenším úsměvná? Přemýšlím, jestli to není tím, že se v nich snad dotyčné osoby samy poznali - a to je právě štve. Narážky na partnerské vztahy, policii, lékaře,politiku, rodinu..to je přece stále aktuální a to, co TELE TELE ukazuje se od skutečnosti (bohužel) zase tolik neliší. Pokud se jedná o parodované pořady, některé z nich byli/jsou v originále tak trapné, že pro mě je lepší je vidět v podobě nevážné, humorné, tak to působí trapně jak správně má. Uznejte, Teleshopping, Hogo Fogo, South Park to už jsou hlouposti sami o sobě a TELE TELE si jen dělá srandu z té jejich hlouposti a oprávněně. Takže ředitelé "naší vaší televize", já za vámi hrdě stojím a ráda si k těm vašim srandám sednu na gauč, zabalím se do své super nové tele deky, načnu si ke smlsnutí výbornou zavařovačku stoprocentního sádla a kdyby mi to ve vztahu s přítelem přestalo klapat určitě požádám o pomoc pana doktora Erazima Kozla.

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Pokud máte hraběte Draculu zafixovaného jako krvežíznivého upíra či všemi nenáviděného a obávaného "nemrtvého", tak tady je všechno úplně jinak... Dracula je především starostlivý otec, který s láskou pečuje o svoji dceru Mavis. Také se snaží poskytnout bezpečné útočiště všem strašidelným bytůstkám, aby mohli vždycky jednou za čas pohodově zarelaxovat v jeho hotelu Transylvania, kde jim nehrozí žádné nebezpečí v podbě lidí, které Dracula nesnáší, protože kdysi zavinili smrt jeho velké lásky - matky Mavis. Mavis právě prochází složitým teenagerským obdobím, takže to s ní nemá lehké. Horší věc však taťku Draculu nemůže potkat - Mavis se zamiluje do člověka, který se náhodou objeví v jeho oáze klidu a pohody pro strašidla! A potom se to všechno pořádně rozjede... Hotel Transylvania mě příjemně překvapil. Velice nápadité, povedené scénky, vtipné hlášky, originálně pojatý příběh, pěkné, veselé písničky...moc jsem se bavila. Skvělá byla malá vlkodlačata a jejich rodiče, ti byli prostě úžasní. A gremlins mamča, která sežrala, na co přišla mě se svým "Já to nebyla!" úplně rozchechtala :D Není to jeden z těch bezduchých animáků bez vtipu a smyslu. Bavit se budou jak děti, tak dospělí, s úsměvem doporučuji! :-))

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Fanouškové Tarantina spokojeně pomlaskávají a kochají se skvěle natočeným surovým filmem a perfektním scénářem. Scéna s baseballovou pálkou mě dostala, absolutní bomba (přítel si při ní zakrýval oči, je vidět, že ne každý může být "tarantinovcem" ). Brad Pitt v trochu nezvyklé roli byl docela příjemný, dokonce jsem v jednom z "panchartů" poznala i "Komisaře Rexe". Ráda vidím herce, které mám krapet zaškatulkované z omletých seriálových rolí v dobrých filmech po boku nejrůznějších hvězd. Je to takové zpestření. Naprosto geniálně však vykreslil Tarantino charakter důstojníka Landy - a Christoph Waltz ho samozřejmě výborně ztvárnil, ta jeho postava mě opravdu bavila a oživovala děj celého filmu. Takže skvělý filmový zážitek, doporučuji! Pozor však pro ty s citlivějšími žaludky, Brad chce skalpy nácků a také je dostane!!!

plakát

Jen přes její mrtvolu (2008) 

Jupííí!!! Americká romantická komedie, na kterou se dá dívat! Mně se líbila moc, několikrát jsem se i upřímně zasmála... Prostě pohodovka na příjemné nedělní dopoledne u televize s čajem a sušenkami. Paul Rudd je velký sympaťák, oblíbila jsem si ho už v Přátelích a tady boduje úplně stejně.

plakát

Andílci (2008) (seriál) odpad!

To néééé... Je pod moji úroveň toto komentovat, horší už je jen Okouzlení....

plakát

Bathory (2008) 

Dodnes si pamatuji, jak jsem se tenkrát na Bathory těšila a s jak velkým očekáváním jsem do kina šla. A jak strašně moc zklamaná jsem z něj odcházela a se mnou i nespokojeně bručící dav mých spoludiváků. Očekávaná historická scenérie se jedním rázem stala komedií. No pardón, ale křeče pana Srstky, da Vinciovské vynálezy Mádla a Polívky - to by rozchechtalo i mrtvýho. Režisér se při tvorbě filmu potýkal s různými nepřízněmi, finančními problémy, věnoval Bathory tolik času a úsilí, tak jsem si myslela, že když je to vydřené doslova jeho potem a krví, bude film podle toho vypadat. Sakra práce. Jakubisko, Jakubisko.... Když jsme u toho, té krve tam mohlo být víc... Víc napětí, akce! Celý film mě slušně deptala úplně zbytečná postava Lucie Vondráčkové, která tam pořád jen zbůhdarma čochtala a neustále pištěla. Když jí odkráglovali (až na konci filmu!!!!!!!!) strašmě jsem se zaradovala. Scény málo propracované, úplně bez významu, absolutně neovlivňující pocity diváka - žádný strach, napětí, očekávání, zvědavost...nic z toho jsem nepocítila. Co se osoby Alžběty Báthoryové týče, těžko říci, kde je pravda. Oběť či vychytralá vražedkyně? Ono jak se říká - na každém šprochu, pravdy trochu, takže na její zálibě v krvi určitě něco bude. Ale lehko se dělá z viníka oběť, což mi připomíná Pád Třetí říše. Hvězdičku dávám za nahatého Hanse Mathesona (je to fakt fešnej chlap), dále za tu chvilinku během které se filmem mihl Franco Nero (má stále stejně uhrančivé oči) a samozřejmě za Annu Friel, na kterou se v jiné roli ráda podívám.