Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (113)

plakát

Vědma (2023) (seriál) 

Průhledná bílá mužatka, která nepochopitelně odkopávala celé dějství sympatického kudrnáče Trojáče, člověk si kýchne a zničehonic jsou najednou v posteli a hrozně se milujou. Jemu jsem věřila všechno, jí vůbec nic. A přitom se z toho mohla vymlátit oblíbená lovely filmová dvojice, ale někdo holt nepřemýšlel. Chemie nula. Top hudba, kostýmy, až na ty co nosila albínská drsňačka, herci paráda, až na ehm vy už víte koho. Mít takovou babičku a dědu, to bych si pískala! Taková fantasy tu chyběla. Těším se na pokračování, ale snad bez vy víte koho.. Ženský s víc mužkou energií, než jejich parťáci široko daleko proboha prečo to ty ženy robí?! Jo a ten předabing se fakt nepovedl.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Tahle pohádka se nemůže líbit jen buď těm, co kradou, jsou podvodníci, či snad jinak nečistí hříšníci!

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Nic moc. Nadužíváný. Pár vtipů, toť vše. Songy v topu, jako vždy. Neurazí, nenadchne.

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Ukradly jste mi srdce, kukačky.

plakát

BANGER. (2022) 

Autentickej hnus. Traumatizovaná společnost plodí děti, protože chcou, i když neví kdo jsou, lásku nedaj, a pak sklouznout do nekončící smyčky zaseklé gramofonové desky je tak bezbraně easy. Víc jak špízy. Za všem špatným na světě hledej zprzněné početí, těhotenství, porod a "výchovu". Bang!

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

Z jakýho důvodu musela dotoho hezouna tak šít? Jakým právem?! Kdo se ptal na její názor? Protivná babizna s kůžema na okna. Která měla jít radši na terapii a ne si zkoumat kačenu v suchým pekáči. No a samozřejmě hádejte co? Ano. Zase nebyl vidět žádnej ohrnutej šulin. Jenom prastaré kozinky bábinky s pulinou. Tak to teda prosím ne. Vyzývám všechny Hollywoodské herečky, aby se laskavě ztopořily za svá práva. Za více dikoušů ve slušné filmografii. Jako vážně je rok 2023 a ve filmu uvidíme nahou ženu a to úplně celou a mladýho borečka jenom zezadu? Jako haló! Já mám právo vidět nejenom jůheleprdele! Mám právo vidět v normálním filmu šuliny! A přitom se to tak krásně nabízelo. Čokoládka se otočí hezky na kameru, abychom viděli ten krásně...dlouhej... vytetovanej nápis: Welcome to the Jamajka and happy holiday!

plakát

Bábovky (2020) 

Zajímalo by mě, kdo rozděluje filmy do různých kategorií. Tohle měla být komedie. Někdo by tu měl asi dostat padáka. Jinak film super zpracovanej, leč depresivní.