Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (7)

Malá rybka

Malá rybka (2020)

Dva mladí, do sebe zamilovaní lidé. Všechno je tak jak má, život je hezký. Co špatného se může stát? Příběh Emmy (Olivia Cooke) a Judea (Jack O'Connell) se odehrává uprostřed pandemie, kde každého bez ohledu na věk nebo zdravotní stav může postihnout nemoc NIA (trvalá ztráta paměti). Když tato nemoc postihne i Judea, Emma si pomalu začíná připoustět onu smutnou a nenávratnou realitu; že to co bylo a zatím stále je, se pomalu blíží ke svému konci.

V džungli

V džungli (2019)

Dva bratři Stanley (Charlie Hunnam) a Lion (Jack O'Connell) si žijí tak nějak na volné noze, přespávají kde se dá a mají jen jeden druhého. Na živobytí si vydělávají netradičními boxerskými zápasy. Stanley se však zadluží u nespráných lidí a po prohrání jednoho z nejdůležitějších zápasů, který měl být právě jízdenkou ven, jim nezbývá nic jiného, než se vydat na dlouhou cestu, na jejímž konci oba bratry čeká souboj na život a na smrt.

Smrtící krása

Smrtící krása (2020)

Příběh mladého chlapce (Brandon Flynn), kterému nezbývá nic jiného, než se naučit žít se zdary a nezdary svého „smrtelně“ vypadajícího zevnějšku.

Zkouška ohněm

Zkouška ohněm (2018)

Tragický a kontroverzní příběh Camerona Todda Willinghama (Jack O'Connell), který byl obviněn z vraždy svých tří dětí, za což byl odsouzen k trestu smrti a později popraven. Ačkoli expertízy a důkazy podpořily jeho tvrzení o nevinně, onen trest byl navzdory všemu vykonán. Film byl natočen podle skutečných událostí.

To the Bone

To the Bone (2017)

Mladá dívka Ellen (Lily Collins) bojuje s anorexií. V době svého léčení se seznamuje s nekonvenčním doktorem Williamem (Keanu Reeves), který se za každou cenu snaží Ellen dovést k pochopení, v jak vážném stavu se nachází, a zároveň ji tak nasměrovat správným směrem, aby i přes svůj zdravotní stav mohla žít normální spokojený život.

The Dovekeepers

The Dovekeepers (2015) (seriál)

Téměř před 2000 lety se devět set Židů několik měsíců schovávalo před římskou armádou v pevnosti Masada na hoře v Judské poušti. Naživu zůstalo pouze pět dětí a dvě ženy. Podle této tragické a kultovní události píše Alice Hoffman román, který představuje strhující příběh čtyř mimořádně odvážných, vynalézavých a smyslných žen, z nichž každá se do Masady dostává jinou cestou. Bohužel je ani tam nečeká nic dobrého.

Finding Carter

Finding Carter (2014) (seriál)

Carter Stevens (Kathryn Prescott) žije zdánlivě dokonalý život se svou milující svobodnou matkou Lori (Milena Govich). Ale pouze do doby, než policie provede zátah na jednu párty a Carter zjistí, že ji Lori jako tříletou holčičku unesla. Carter se samozřejmě nechce vrátit ke své pravé rodině, tato změna pro ni není nijak jednoduchá. Zvykat si musí na nové rodiče, sestru, bratra, kamarády a školu. Vše co chce, je zase se shledat se svou milovanou matkou.

Reklama