Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

50% ( 2,5 hvězdičky by pro ten film bylo ideální hodnocení) Kdy už ČSFD udělá půl hvězdičky hmm ?? Ulehčilo by to hrozně nerozhodných či těsných hodnoceních.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Určitě by si to 70% zasloužilo to znamená i 4 hvězdičky ****

plakát

Insidious: Červené dveře (2023) 

Scenáristicky nejslabší díl který zaprvé nedává v některých částech smysl a za druhé pak spoustu věcí nakousne které nedotáhne do konce a to až do takové míry že moje hodnocení ke konci je spíš 50% než původních 60% Tak či tak jsou to 3 hvězdičky (2,5 hvězdičky) Velká škoda že ČSFD nenabízí poloviční hvězdičky.

plakát

Pavučina (2023) 

Sakra tenhle film je vlastně natočený podle Simpsonových-Speciální čarodějnický díl IIV Pokud víte co je to za díl tak se omlouvám za menší spoiler.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

70% si to určitě zaslouží. Po dlouhé době originální a povedený horror který se ničeho nebojí určitě doporučuji 🦸🏻‍♂️

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Walter je geniální charakter a hlavní důvod proč by jste se na ten seriál měli podívat.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Tenhle film se snaží ale vůbec se mu nedaří cokoliv co nám představí. Hlavní hrdina co brečí že je hrdina. Sestra která je tak nesympatická že když došlo na emocionální scénu ve které byla tak semnou to ani nehlo a do teď jsem nevěřil že někdo dokáže napsat emocionální scénu tak bez emocí. Poskok který změnil strany jen kvůli tomu že jeho šéfová nevěděla jeho jméno úplná zbytečnost. A ten finální souboj to bylo tak hrozný že jsem doufal že hlavní padouch Blue Beetla zabije a konečně to skončí. Ale i přes tohle všechno tomuhle filmu dávám 1 hvězdičku.

plakát

Nicky Larson: Agent amatér (2018) 

Překvapivě dlouho jsem nezažil tak vtipnou komedii, a navíc od Francouzů! Hlavní postava, detektiv Nicky, je opravdu neobyčejná a rád bych ho viděl znovu na plátně. Celkově doporučuji tento film všem, kteří hledají akční komedii.

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Druhá série je o třídu lepší než ta první

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Vůbec se nedivím že Denzel v tomhle díle není tak akční jako v předchozích dílech když už mu je skoro 70 let. Jinak pěkný zakončení celé trilogie.