Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka (2005) 

Strhující podívaná na perfektně animovanou "pohádku" o nerozlučné dvojici. Vtipné, vynalézavé a ohromující. Místamy možná předvídatelné, ale rozhodně ne nudné. Velký dík za tento počin. 5*.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Postupem času lehce ztrácí "akčnost", která diváka vtahuje do velmi poutavého děje odstartovaného úžasným pilotním dílem. Ale netřeba zoufat. Ze začátku jsem se spíše bál Keiferova hereckého výkonu, ale po první sérii mě předsudky opustili. 4* oprávněně.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Průměrný seriál za průměrnou cenu. Příjde mi neosobní a lživí. Víc vytknout nemohu, i kdybych chtěl. Ale i v tomto seriálu se najdou některé plusy, to by asi nevydržel tak dlouho. Dávám 3*.

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Jeden z mála filmů u kterého sem mimovděk uronil slzičku na konci-a to právem. Děj, nejen scénářem, hudbou, ale i hereckými výkony, je precizní a hodnocení je oprávněné, taky že sakra dostal Oskara ne?! Doporučuji všem co to stále neviděli-a lidi, vemte si kapesníček...

plakát

Memento (2000) 

Retrospektivně vyložené psychologické skorodrama s vynikajícími hereckými výkony (hlavně HR). Je fajn, že ten skvělej scénář byl dotaženej do konce bez problémů. Někdo možná bude potřebovat 2. promítání, ale u tohohle filmu to rozhodně není na škodu. Zkrátka brilantně vymyšlené.

plakát

50/50 (2011) 

Vynikající Joseph Gordon-Levitt v hlavní roli ve filmu o všedních problémech s emocemi. Možná i něco jako ,,romantická komedie o rakovině", každopádně s oprávněným hodnocením klíďo-píďo 95%. ,,NEKOUŘÍM, NEPIJU A RECYKLUJU", stejně toho raka dostal...

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Podle mého nejlepší český krimiseriál s perfektními kostými, hudbou, hereckými výkony, ale i režie a scénáře. Dá se na to koukat když je vám deset, třicet i sedmdesát. Pro mě to má každopádně své kouzlo.

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Citlivě natočený film o životech lidí. Možná chvilkami předvídatelný, ale stejně nádherně dojemný. John Irving se v tom dá rozeznat, ale myslím že do tohohle filmu vložil více dobrého, než jak někteří tvrdí. Rozhodně stojí za dvě hodiny. Zasloužených 85%.