Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tolikrát jsem neuposlechl přátele, když mi říkali, jak suprový je tento seriál. Znal jsem jen tu epickou úvodní znělku. Po prvním díle jsem tomuto fenoménu propadl. Nejlepší ze všech fantasy prostředí, co jsem potkal. Velký dojem na mne udělala i reálnost příběhu, především skutečnost, že hlavní hrdina nežije věčně, násilí z dob rytířů a všude kolem jen korupce, zvrhlost a tahání ''špíny'' na lidi, které chcete potopit. Rozhodně hodlám přečíst všechny z knih, i když nejsem čtivý typ. Doporučit můžu každému, kdo snese trochu krve a sexu.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Tleskám perfektní propojenosti chemie s vařením. Prvních 5 dílů bylo dosti zdlouhavých, bylo možné je udělat jen jako jeden díl a měl jsem chuť přestat koukat, ale kamarádi, kteří mě dovedli na GoT a miluji to, řekli, že tohle musím jako chemik vidět a že je to jeden z nejlepších seriálů. Jen díky tomu jsem vydržel sledovat i přes nechuť začátku první série a vyplatilo se. Od druhé série tento seriál opravdu stojí za to, jen se občas ukáže nějaká nepovedená scéna, protahování obrazu nebo zbytečnost, ale to se stává skoro všude. Za mě 85%. Jestliže někdo dokáže z první série udělat jen 2 díly a zbytek trošku doladí, je to po delší době seriál na 100%, což je teprve pátý takto dobrý pro mne za celý život.

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Naprosto perfektní myšlenka ke všem těm fenomenálním filmům. První díly trochu slabší na vtáhnutí,a le poté to stojí za to. Dost člověk pochopí i okolo dění v Shieldu a připraví se na CA 2. Slušné