Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Obsahy (7)

Terapie strachem: Matka

Terapie strachem: Matka (2023) (amatérský film)

Strach je jeho druhé jméno! Nahlédněte do hlavy vyhasínající hvězdy literárního hororu Romana Stracha.

Poslední rána

Poslední rána (2020) (amatérský film)

Strach neodpouští. Na dohled od bojiště raněný voják čelí následkům svých činů. Krátký výpravný film z produkce Taranis Film.

Ve víně je pravda

Ve víně je pravda (2019) (amatérský film)

Alois pozval na hody kamarády do sklípku. Fanouš, Toncek a Jožka se o něco zdrželi. Lehce komediální kraťas z moravského sklípku.

Za dveřmi

Za dveřmi (2018) (amatérský film)

Kde jinde než na chatě by měli Jirka a Tomáš "vypustit" po náročném pracovním týdnu? Co na tom, že je to chata jak vystřižená z hororu. V hororově cinknutém kraťasu z produkce Taranis Film se představí sympatická dvojice Zbyněk Lola a Lukáš Horáček.

Kopačky

Kopačky (2017) (amatérský film)

Výčitky svědomí? Rozejít se není snadné. Krátký komediálně laděný snímek o rozchodových strastech z produkce Taranis Film.

Kvalitní materiál

Kvalitní materiál (2016) (amatérský film)

"Ona ho má ráda, ale... kdyby si tak moc nehrál na vojáka."
Krátký komediálně laděný snímek vznikl uprostřed chladného března roku 2016 v okolí Prahy. V titulní roli se představí debutující nadějná herečka Pavlína Traxlerová a neméně sympatický Oliver Szabo. Příběh vás zavede do prostředí militantně založené party, s kterou se musí mladá dívka, přítelkyně jednoho z nich, chtě nechtě sžít.

Vojín Arahos 4: Rande s osudem

Vojín Arahos 4: Rande s osudem (2013) (amatérský film)

"Posledním dílem všechno začíná." Závěrečná epizoda série satirických válečních příběhů s podtitulem "Rande s osudem" se vrací na úplný počátek příběhu titulní dvojice vojínů Arahose a Leviho. Na pozadí jejich setkání se rýsuje válečný konflikt, který neodvratně změní směřování jejich životů.

Reklama