Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené filmy (3)

Nikdy to nevzdávej!

Nikdy to nevzdávej! (2004)

Je mi jedno, co si myslí ostatní, ale podle mě je tenhle film úžasný! Možná tam nikdo nepředvedl nijak oslnivý herecký výkon, ale i tak tenhle film patří mezi mé nejblíbenější.. Jistě, já nepatřím mezi odborníky.. Jedná se pouze o můj názor, ty vaše vám neberu...

RRRrrrr !!!

RRRrrrr !!! (2004)

Podle mě je tenhle film úplně boží! Nejvíc mě vždycky dostane ten začátek, kdy tam jsou nějaký kecy o 101-ní divizi a pak:"tenhle film ale nevypráví jejich příběh..." Nechápu lidi, kterým se film nelíbí.

Zatím spolu, zatím živi

Zatím spolu, zatím živi (2010)

Když jsem to viděla poprvé, moc mě to nezaujalo, ale poté jsem to viděla s kamarádkou a ta u toho měla takový, kecy, že jsem se musela furt smát, takže jsme ani moc ten film nesledovaly..Pak jsem si ho pustila znova, a došlo mi, že je to něco úžasnýho. Kombinace mých dvou oblíbených herců - Tom Cruise a Cameron Diaz - to jenom zlepšuje. June: Co mám na sobě? Roy: Bikiny, jsme v tropech June: A jak jsem se do nich dostala? Roy: Umím rozebrat bombu v černočerný tmě jenom pomocí špendlíku a mentolky. Dokážu tě převlíknout, aniž bych se díval...Neříkám, že jsem se nedíval.. Nejlepší! :))