Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) 

pokračování? vzhledem k tomu, že v 1 Sebastian zemřel, tak jak by tohle mohlo být pokračování? v tomhle díle teprve dostává ten deník, do kterého si už v 1 všechno zapisoval.. oproti prvnímu dílu, který podle mě byl super, je tohle tak maximálně na 1*

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Úžasný film! Podle mě to má poutavý děj a vždycky mě tam něco překvapí, i když už jsem ho viděla asi pětkrát. Bezzubka má krásný oči, ale nejen kvůli tomu dávám 5*.

plakát

Narozen 4. července (1989) 

Tenhle film mě moc nezaujal..Dějově podle mě nic zajímavého. Dávám 1* ale jen kvůli tomu, že tam hraje Tom Cruise.

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 

Zatím všechny předchozí díly, byly zajímavé a minimálně úsměvné. Tenhle díl mi však přišel mnohem lepší, protože podle mě se tam jednalo o něco úplně jiného, než v předchozích dílech. Sanha o přepsání "Bible" podle mě je dobrý nápad. Nejvíce mě ale pobavilo, když zjidśtili, že první zápis do téhle bible napsal pověstný pan Levinstein.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Když jsem to viděla poprvé, moc mě to nezaujalo, ale poté jsem to viděla s kamarádkou a ta u toho měla takový, kecy, že jsem se musela furt smát, takže jsme ani moc ten film nesledovaly..Pak jsem si ho pustila znova, a došlo mi, že je to něco úžasnýho. Kombinace mých dvou oblíbených herců - Tom Cruise a Cameron Diaz - to jenom zlepšuje. June: Co mám na sobě? Roy: Bikiny, jsme v tropech June: A jak jsem se do nich dostala? Roy: Umím rozebrat bombu v černočerný tmě jenom pomocí špendlíku a mentolky. Dokážu tě převlíknout, aniž bych se díval...Neříkám, že jsem se nedíval.. Nejlepší! :))

plakát

Nikdy to nevzdávej! (2004) 

Je mi jedno, co si myslí ostatní, ale podle mě je tenhle film úžasný! Možná tam nikdo nepředvedl nijak oslnivý herecký výkon, ale i tak tenhle film patří mezi mé nejblíbenější.. Jistě, já nepatřím mezi odborníky.. Jedná se pouze o můj názor, ty vaše vám neberu...

plakát

Dokonalý chlap (2005) 

Podle mě dokonalý film.. Pro někoho pouze stupidní romantická komedie, ale podle mě v sobě má i něco víc..

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Podle mě je tenhle film úplně boží! Nejvíc mě vždycky dostane ten začátek, kdy tam jsou nějaký kecy o 101-ní divizi a pak:"tenhle film ale nevypráví jejich příběh..." Nechápu lidi, kterým se film nelíbí.