Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Prisel jsem se svoji jeste ne byvalou pritelkyni na most. Po chvili zvatlani zaclo prset. Prykril jsme ji bundou. Odesel jsem se svoji byvalou pritelkyni. A nasli ji? To bych tady nebyl. Chci rict ze takove veci se stavaji. Ale kdyz se s stavaji s kadenci ta ta ta ta ta. Ta ta tak to je ... [[[[[na dvd jsou bonusy: o nataceni...]]]] Tak genijalni jako reziser. Videls jak se mu stab smal. (miluju kdyz holky napodobuji chlapa) "Joooo to je brilatni". (a kdyz se pak stahnou) Kroutili hlavou. (kdyz se s nami snazi srovnat) Hehehe. (a kdyz si to uvedomi) Dyt nad tim korenem kroutili hlavou To jsem se fakt smal. (jak se nam snazi prihrat)Co o tom rict? (drnkaji na krehkou strunu) Furt sem mela pocit ze se mi snazi vnutit pocity. (a pak nas prekvapi) Jakoby tam byly dva filmy. Kdyby to byl jenom pocit. Ja bych rekl ze mi to primomelo tichou postu. Jak nic vlastne nerikali? To vlastne taky. Ale spis jak placali scenu na scenu. Jako kdyz nejakej samotar chce hrat fotbalek, kope micek, dobelha se do brany a pak se raduje ze to chytil. (jak nam vychazeji vstric) Ale gola neda, co? ........... No proste maso je zajimavejsi nez tahle zelehlenenina. Asi tak. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějakej teen film na úrovni?? Ale kdéže...tentokrát jde o další otřepané klišé. Začátek naběhne na režim ,,průměrný nezajímavý film" a tam se drží až do konce. Poněkud umělé a marná snaha udělat dobrý film. Zápletka je více než mizerná a každá postava má už od začátku nalajnované jaká bude. Někdo je zloduch a zloduchem zustane navždy, někdo je zlý otec, matka co chce pro dcerunku to njejlešpí a velmi kreativní tetička. A tak to je až do konce filmu. Poněkud nudnou a průměrnou podívánou zachrání koncert Three days grace a jejich hudba. Jinak je všechno zabaleno do obalu jménem kýč a nuda. Výkony Hilary Duff, která si zahrála hlavní roli jsou poněkud nejisté a trapné. Ale ano, ona nemůže za to, že ji navrhli tuto roli. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmu, u kterýho soptím, trpím a stávám se nepříčetným. Stupidita od začátku do konce. Otec se chová jako kretén, matka radši nic neříká, dcera je neskutečná naivka a brácha má všechno na háku. Dochází k neskutečným situacím, např. 16 letá dcera říká: "Ještě nikdy jsem tátovi nelhala!", nebo otec dá synovi domácí vězení, jen co syn odmaturoval, kvůli naprosté banálnosti. Dceru vezmou na hudební konzervatoř, kde jsou všichni úplní virtuozové, zatímco ona nic neumí... atd. Takových šíleností je tam spousta. Je to nezáživné, hloupé a 100x omleté klišé, při kterém jsem hned několikrát odhadl, co bude následovat za scénu. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně nahozený příběh, od kterého jsem vzhledem ke všem indiciím nečekal nic velkého ani novátorského, přesto však až příliš rychle sklouzl do notně ošoupaných dějových prefabrikátů, které nedokázaly nabídnout žádný opravdu zajímavý moment. Ujde jako jednohubka na večer, od kterého nic nečekáte, v paměti však nejspíš neuvízne. Nemá totiž nic, čím by se uchytil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)

Reklama

Reklama