Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (56)

plakát

Banán (2010) 

Fantazie sama o sobě, roztomilý příběh s dokonalým dějem... no jo žluťásci se nezapřou :D

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Tento seriál doprovázel mé dětství, koukala jsem na něj každý všední den, kdy ho dávali. Moc se mi líbil, ale teď už je to jiné. Už to nevidím těma dětskýma očima, ale těma realnějšíma. Jako dítě tam vidíte pravdu... Přemýšlíte nad tím coby bylo kdyby to tak bylo, nebo kdybych byla taky taková. Bylo to krásné. Ale to je vše a ten minulý čas se k tomuto seriálu hodí. Bylo pro děti...

plakát

Černá labuť (2010) 

Famózní film, který vám uvízne v hlavě. Neuvěřitelné jak moc je člověk ochoten spáchat, kvůli něčemu na čem mu záleží. Vlastní fantazie umí divy... a velice krásně, ale i smutně. Přesně vychytaná dokonalost. PERFEKTNÍ.

plakát

Fantom opery (2004) 

Vždycky když vidím tento film, tak mi pak v hlavě zní ta hudba, ta krásná a nezapomenutelná hudba, pořád dokola. A i když hudba není všechno, je alespoň něco velmi důležitého. Film je moc pěkný, bylo úžasné to vrácení se v čase pomocí lustru.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Srdcovka!! Tom Hanks je skvělý herec a toto je jeden z důkazů.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Film, který by se neměl srovnávat s Pánem Prstenů, i když to někdo dělá. Vždyť si vemte stejný režisér, částečně stejný herci. A možná je to PŘED trilogií Pána Prstenů, ale nedá se to prostě zkouknout bez nějakého toho srovnání. Je to super film, dobrodružný s napětím. Velice se těším na další díl. Možná mě překvapuje, že knížka která je ještě tenčí než Společenstvo prstenů je též na tři díly. Prostě samé překvapení :) .

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Film je pěkný, ale mě nějak extra nenatchl... Spíš bych i řekla, že je tak úspěšný jen proto, že je podle skutečné události.. Tyto filmy nějak neodsuzuji, ale tenhle mi prostě moc nepadl no noty.. Celý film jsem čekala , že se něco stane a ono nic.. Tak 3 ½ hvězdiček.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jedním slovem brilantní. Teda prvních 5 minut jsem si myslela, že na to koukat radši nebudu, ale překonala jsem se a nelituji toho... Skvěle vymyšlené. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Díky mému tátovi, který je upnutý na Hvězdnou Bránu, jsem si oblíbila tento seriál a i když ho pořád opakují, nepřestává mě to bavit. Seriál je pěkně zpracovaný. Hlavně když se podíváme na dobu kdy se začal natáčet, není snad ani poznat, že by to bylo tolik přes počítač. Seriál na který nikdy nezapomenu. Musím se však přiznat, že jsem poslední řady - 3 nebo 4 - jsem neviděla, tudíž nevím jak to všechno skončí...