Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Seriál mě bavil ve třinácti, po shlédnutí půl hodiny filmu (déle už jsem ty trapné dialogy a dojemná shledání všech třicátníků nevydržela) jsem si jistá, že už bych si ho nepustila. Veronica sice zraje jako víno, to se ovšem nedá říct o Loganovi, který absolutně ztratil svoje kouzlo. Nechápu tak vysoké hodnocení, podprůměrný film, snad jen z nostalgie odemě 2 hvězdičky...

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Výborně zpracované pokračování, graficky mnohem lépe propracovaná aréna než v 1. díle, a konec, který se sice dal trošku předpokládat, i tak určitě splnil svůj účel (přilákat diváka do kina i po třetí).

plakát

LOL (2008) 

Já jsem nejprve shlédla americkou předělávku z roku 2012 a upřímně na tohle se po tom nedalo koukat.. nemoderní, kromě Loly a její matky naprosto odpuzující herci a herečky.. exteriéry taky nic moc.. jediné plus za Nespresso o hodině angličtiny.

plakát

LOL (2012) 

Určitě hezčí herci než ve francouzké předloze, lepší soundtrack a celkově modernější pojetí.

plakát

Božské dorty od Markéty (2013) (pořad) odpad!

Trapná a nepovedená napodobenina amerického pořadu, který mě také vůbec nezaujal.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Jak už zde bylo několikrát řečeno, malý DiCaprio ve filmu exceluje. Podle mě nejlepší "dětská" role vůbec.

plakát

William a Kate (2011) (TV film) odpad!

Hrůza! Tady je opravdu vidět jak se parta ubožáků začínajících s filmem rozhodla přividělat si na velmi dobře prodejném "jméně" Kate a William. Celkově tento film jen udělal (nejspíše pro zatraktivnění scénáře) z "Kate" kalhotky ukazující a neustále popíjející Lindsay Lohan a zároveň matku Terezu s chudinkou dohromady. Příběh který by i amatéři natočili o hodně lépe jen anglický pár a celou královskou rodinu ztrapňuje.

plakát

Spring Breakers (2012) 

Slyšet během 94 minut asi tak 100x slovní spojení "spring break" je opravdu vysilující zážitek. Po půlce filmu už se člověk vážně modlí, aby nikdo z herců slovo znova nezopakoval. A věčné opakování záběrů filmu na kvalitě taky zrovna dvakrát nepřidalo. Jediné plus za písničku od Black Keys.