Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento náhodný výber z obrovského množstva filmov sa stal zaujímavý aj napriek nie príliš príťažlivému hereckému obsadeniu. M.Cyrus po boku D. Moore sa akoby našli a vytvorili dôveryhodný ženský pár, ktorý naráža a odoláva jednotlivým nástrahám vo vzájomnom vzťahu dcéry a matky ako aj životných nástrah teenegerskej školáčky. Celé to nabralo slušný spád a pridaním vtipných okamihov ma to celkom pobavilo. Veľmi dobre sa ukázal cit pre strih a premostenie jednotlivých scén, keď slovo, alebo nejaká skutočnosť sa stala mostom pre spájanie odlišných momentov. Svojou jednoduchosťou a bez zbytočnej pretvárky sa rodinný uzol skutočne zamotal a následne rozpadol v prospech žiadaného heppy endu. V podstate ide o tuctový film, ale určite sa oplatí ho vidieť 50%. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

O čem, že to bylo? Jakási puberťačka jakoby stylem "hraní" a žvatlání místo mluvy z oka vypadla Shannen Doherty a její postpubertální matka Demi Moore, která neví co s roupama a tak po rozvodu laškuje s ex-manželem atd... Šílená cípovina kde jste svědky hned několika dějů najednou. Uvedu příklad: žena se svým ex-manželem střih a najednou jste u holky co kreslí na záchodkách srdíčka se jmény střih pak se objeví záběr, kde můžete vidět slečnu, která si chatuje po webce s neznámým ctitelem a strká webku do útrb sirového kuřete načež on si u toho pravděpodobně....však je to všem jasné. Já fakt nechápu co je vtipného(romantického nebo dokonce dramatického) na tom, že žvatlající Miley Cyrus přeříkává monotónně svůj text a nebo že se u její hlavy při nočním polehávání u noťasu objeví chat z xicht-knihy. Nudné a ani Ashley Greene to nezachránila - a to je co říct. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Totální film pro holky - lovestory. Puberťáci v USA, kteří neví co by, chtějí mít co nejdřív za sebou své poprvé :D. Demi Moore a Miley Cyrus jsou asi nejznámější postavy z celého snímku, ale mě nejvíce zaujala Ashley Hinshaw, jelikož si myslím, že je krásná a že má před sebou slibnou kariéru a také Douglas Booth o kterém si myslím to samé. Film je pohodový, dalo by se říci, že je super na odreagovaní. Taková tuctovka s výbornými hereckými výkony a prostředím. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, z kterého je v poslední době každý na větvi a já vůbec nechápu proč. Lolem se Facebook jen hemží, všude jsou fotku a animace z filmu a já pořád nemůžu přijít na to, co se ostatním na Lol tak strašně moc líbí. Sice je to pohodový film, ale je to prostě řadová romantická komedie, s trochou rodičovství a hudby. Americké klišé, plné ohraných scének. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Ve filmu zazní skladba "The Big Bang" od Rock Mafia, v jejímž videoklipu shodou okolností hraje Miley Cyrus, představitelka Loly. (Reesam)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)

Reklama

Reklama