Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Z cizího krev neteče (2013) 

Podle mě uplně normální komedie, která neurazí ale ani nenadchne, dávám 3 hvězdy jako zlatej střed protože oproti nedávno viděnému Guilt Tripu jsem se tady aspoň párkrát zasmál.

plakát

Výlet s mámou (2012) 

Už jen proto, že to má být komedie a přišlo mi to spíš jako nic moc drama dávám 1 hvězdu. Když se jdu koukat na komedii tak to je s tim očekáváním, že se aspoň zasměju ale kdybych řekl, že jsem se u toho zasmál 2x tak bych možná i přeháněl.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Nevim jestli se shodnu s vašim smyslem pro humor ale například imitace Roberta De Nira mě donutila se zasmát ještě 3x během filmu když jsem si na ní vzpoměl, a celkově můžu říct, že jsem se nenudil takže dávám 4 hvězdy. :)

plakát

Vodonoš (1998) 

Zdá se mi, že na podobném tématu je založena spousta filmů a tento se jim nemůže rovnat, avšak musím uznat že jsem se během filmu taky několikrát pobavil, přesto už jen kvuli retardovanosti hlavní postavy nedám víc než 2 hvězdičky. Never go full retard.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Do první půlky mě film dokonale baví, ale potom co se dostanou shodou okolností na Aljašku je to pro mě pořádná nuda, už kolikrát jsem se na to díval znova a vždy mě to baví jen právě do té poloviny, dávám 3 hvězdičky.

plakát

Pot a krev (2013) 

I přesto, že jsem to viděl pozude v kinoripu bez váhání dávám 5 hvězdiček. Pain & Gain mě nadchnul hned z několika důvodů. jednim z nich je už jen to, že je to z prostředí fitness což se mi dost líbí a také jak rychle nabral Wahlberg tolik svalové hmoty kvůli roli a za další fakt že je něco takového podle skutečné události. Co se týče postav tak dá se říct do 2/3 filmu přeju hlavní trojce aby jim všechno vyšlo a užili si ty peníze, ale ke konci filmu když už vidím, co tam dělají za voloviny (viz. Vyšňupanej Dwayne Johnson, řezání mrtvol motorovou pilou atd.) mi vůbec nevadí že je chytěj a spíš jsem rád že to tak dopadlo. Z režísérského hlediska to tolik rozebírat nebudu, protože v tom se až tak nevyznám i když vím že Bay natočil sérii Transformers, kterou mám taky v oblibě takže ho považuji za dobrého režíséra.