Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Shit no. 1. Debilní slátanina a nejhorší sandlerovka. Proti tomuhle je Zohan mistrovský dílo. Když řeknu kterýmukoliv člověku na ulici ať mi předvede retarda, bude dělat to, co Sandler v tomhle filmu. Jenže já ho hned nebudu angažovat do filmu a říkat mu, aby si hrál na retarda hodinu a půl. Hnus. Některý filmy bych prostě zakázal. ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Poprve co davam Sandlerovi tak male hodnoceni! Ale nebylo to nic vic, nez jenom misty az trapne zesmesnovani americkeho venkova a role utapleho mamincina mazanka Adamovi proste nesedela. Jedine, co film jeste aspon trochu zachranovalo, byly vazne luxusni hlasky. Doufam, ze tenhle film uz nebudu muset videt znova...podruhe by to byla uz jen des, hruza a utrpeni,a to vazne nejsem vyznavac sado-maso:-P ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mam sice rád, ale tohle byla teda pořádná bota! Nápad filmu nebyl špatnej, ale jak už to u Béčkovejch komedií bejvá, zpracování stojí za prd tažnýho valacha. Debilnějšího chlapa už snad zahrát nemoh, už jenom chybělo, aby napadal na levou nohu. Jak to dopadne bylo jasný už vod začátku a jediný za co dávám ty dvě hvězdy je relativně zajímavej nápad, scény ze hřiště a pro mě dosud neznámá Fairuza Balk. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k charakteru postavy Bobbyho Bouchera (tedy lehký mentální retardaci) musím říct, že byl Vodonoš neskutečně dementní podivanou. Šišlající Sandler byl fakt hrozně trapnej a vtipnejch momentů bylo jako šafránu. Když se k tomu ještě přidá neskutečnej patos a happy end na konci, průser je na světě. Dávám jednu hvězdu za pár povedenejch scén a nemůžu Vodonoše s čistým svědomIm doporučit ke shlídnutí. Upřímně už ani sám nevim, co mě vedlo k tomu, si něco takovýho pustit. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy s americkým fotbalem, miluju pana Sandlera, dokonce i miluju ty jeho dementní filmy a i když byl Vodonoš z těch dementních hrdinů v dementních filmech zcela bezpochyby nejdementnější, něco mi říká, že bych ho neměl zas tak odsuzovat. Jo, jasně že mám radši Paula Crewa než Bobbyho Bouchera, ale když já si prostě nemůžu pomoct, mně se to docela líbilo. Já vím, jsem asi taky dement..!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve dvou scénách se ve filmu objevuje bývalý kouč NFL Jimmy Johnson, který se v roce 2010 účastnil 21. řady americké reality show Survivor. Ve filmu ho jeden z fanoušků sedící za ním oslovuje jménem Jimmy. (MMR)

Reklama

Reklama